Χαριάννα Μερεμέτη: Η ψυχολόγος του «The Voice»

Χαριάννα Μερεμέτη: Η ψυχολόγος του «The Voice»

Η 25χρονη Χαριάννα Μερεμέτη που κατάφερε την περασμένη βδομάδα να κερδίσει τις εντυπώσεις στο σόου με την ξεχωριστή παρουσία της, ανοίγει τα χαρτιά της και μοιράζεται με το «thema people» τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ως τραγουδίστρια στην Ελλάδα της κρίσης και τις επαγγελματικές ανησυχίες της για το μέλλον

Χαριάννα Μερεμέτη: Η ψυχολόγος του «The Voice»
Η Χαριάννα Μερεμέτη σίγουρα δεν πέρασε απαρατήρητη την περασμένη Κυριακή, αφού διαγωνίστηκε στα «Battles» του «The Voice» ντουέτο με τον Ακη Παναγιωτίδη, ένα από τα φαβορί του παιχνιδιού. Αν και τελικά ο coach της, ο Μιχάλης Κουινέλης, δεν την επέλεξε, η Μελίνα Ασλανίδου την έσωσε πατώντας το κόκκινο κουμπί και κρατώντας τη στο παιχνίδι.

Ποια είναι όμως η Χαριάννα Μερεμέτη; Αγάπησε τη μουσική από μικρή, καθώς ο γνωστός ντράμερ Σπύρος Παναγιωτόπουλος -ως αγαπημένος θείος- συνήθιζε να την παίρνει μαζί του τόσο στα στούντιο όπου ηχογραφούσε όσο και στα μαγαζιά όπου εμφανιζόταν. Από τα παιδικά της χρόνια ήταν μέλος σε χορωδίες και ήθελε να γίνει τραγουδίστρια. Ηδη στα 17 της τραγουδούσε με διάφορες μπάντες σε πολλές ροκ μουσικές σκηνές της Αθήνας. Καλή μαθήτρια στο σχολείο, η Χαριάννα σπούδασε Ψυχολογία στο Mediterranean College, ενώ παράλληλα έκανε δύο χρόνια φωνητική και έναν χρόνο υποκριτική.

Πώς όμως παντρεύονται η Ψυχολογία με το τραγούδι και την υποκριτική; «Η Ψυχολογία πηγαίνει με όλα», απαντά με σοβαρότητα. «Οσο πιο πολλά γνωρίζεις για την ψυχή του ανθρώπου τόσο πιο πολλά πράγματα μπορείς να κάνεις στη ζωή σου». Γι’ αυτό άλλωστε έπιασε δουλειά σε μια πολυεθνική εταιρεία η οποία ασχολείται με τη στατιστική ερευνητική, όπου και συνεχίζει να εργάζεται τα τελευταία πέντε χρόνια. «Γενικά στη ζωή μου είμαι δραστήρια και μου αρέσει να καταπιάνομαι με πολλά πράγματα. Η Ψυχολογία μού άρεσε και όταν ήμουν ακόμα φοιτήτρια μου έτυχε αυτή η δουλειά. Δούλεψα με τον καθηγητή μου έναν χρόνο πάνω στην Ψυχολογία. Οταν τελείωσε η σύμβασή μου με απορρόφησε η στατιστική - και τα live το βράδυ. Επίσης, είναι φοβερό ότι όλοι στην εταιρεία είναι φαν μου», εξηγεί η 25χρονη Χαριάννα.

Κλείσιμο


«Τα πράγματα στο τραγούδι είναι πολύ δύσκολα», τονίζει, «ειδικά με την οικονομική κρίση που έχουμε τα τελευταία χρόνια. Οι δυσκολίες που έχω αντιμετωπίσει είναι κυρίως χρηματικές.

Υπάρχει κορεσμός στο επάγγελμα και αυτό κάνει πολύ δύσκολο το να κλείνεις live εμφανίσεις, πόσο μάλιστα το να προχωρήσεις και να κάνεις δισκογραφική δουλειά», συνεχίζει με μεγάλη ειλικρίνεια. «Μέσω του “The Voice” ήθελα να με γνωρίσει ο κόσμος, να με ακούσουν οι άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου, να πάρω την επιβράβευση από ανθρώπους τους οποίους θαυμάζω όπως οι τέσσερις coaches και να δω και κατά πόσο αξίζω για να συνεχίσω αυτή τη δουλειά», καταλήγει, αποκαλύπτοντας παράλληλα πώς αισθάνθηκε όταν ο Stavento διάλεξε τον Ακη στα «Battles»: «Δεν στενοχωρήθηκα γιατί τα περιμένω όλα. Επρεπε να διαλέξει κάποιον από τους δυο μας. Ο Ακης είναι πολύ δυνατός παίκτης, έχει ξεχωριστή χροιά και ιδιαίτερο character στη σκηνική του παρουσία. Επίσης “δυνατά χαρτιά” είναι η Εύα Τσάχρα και ο Αλέξανδρος Μπαρμπούτης. Αλλά για να επανέλθω, όταν με έσωσε η Μελίνα δεν το άκουσα.



Η 25χρονη Χαριάννα διαγωνίστηκε στα «Battles» του «The Voice» με το φαβορί Ακη Παναγιωτίδη

Ημουν χαμένη. Νόμιζα ότι είχα φύγει. Αισθάνθηκα έκπληξη που με επέλεξε και είμαι πολύ χαρούμενη γιατί ταιριάζουμε και ρεπερτοριακά. Εκτός από τη ροκ μουσική, μου αρέσει πολύ και το έντεχνο. Τελικά μου ταιριάζει γάντι η Μελίνα. Ως άνθρωπος είναι απλή και προσιτή. Αισθάνομαι σαν να είναι φίλη μου χρόνια. Σε καλό μου βγήκε η αποχώρηση αυτή γιατί γνώρισα τον Stavento και τώρα έχω την ευκαιρία να γνωρίσω και τη Μελίνα», επισημαίνει και συνεχίζει. «Η αναγνωρισιμότητα που ήρθε με το παιχνίδι μού έχει δώσει δύναμη και κουράγιο για να συνεχίσω», δηλώνει χωρίς περιστροφές και συμπληρώνει με χαμόγελο: «Δεν σου κρύβω ότι με έχουν ήδη πλησιάσει για δουλειά αλλά είμαι ακόμα σε συζητήσεις».

Οσο για το τι είδους καριέρα θα ήθελε να ακολουθήσει, απαντά: «Μου αρέσει η επαγγελματική διαδρομή της Μελίνας και του Μιχάλη των Stavento γιατί ο καθένας στο είδος του έχει προσπαθήσει πολύ και έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν», αποκρίνεται. Δηλώνει τελειομανής, απαιτητική και μαχητική, αλλά παραδέχεται ότι ταυτόχρονα είναι πολύ ευσυγκίνητη. Στον ελεύθερο χρόνο της γυμνάζεται στον στίβο της Γλυφάδας, όπου μένει, και κάνει βόλτες στην περιοχή. Σε ερωτήσεις γύρω από την προσωπική της ζωή, απαντά λακωνικά: «Είμαι σε μια σχέση τριάμισι χρόνια. Από έναν άντρα περιμένω να είναι ειλικρινής, να με σέβεται και να είναι πιστός».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης