Νικολέττα Καρρά: «Θα ήθελα το 2015 να μου φέρει ένα παιδί»

Νικολέττα Καρρά: «Θα ήθελα το 2015 να μου φέρει ένα παιδί»

Ηθοποιός, ταλαντούχα συμμετέχουσα στο «Dancing with the stars», σύζυγος και ιδανικά, όπως λέει η ίδια, μητέρα μέσα στο 2015. Η Νικολέττα Καρρά είναι μια γυναίκα που βρίσκεται στην καλύτερη περίοδο της ζωής της και δεν προσπαθεί να το κρύψει

Νικολέττα Καρρά: «Θα ήθελα το 2015  να μου φέρει ένα παιδί»
Ψηλή, μελαχρινή, σέξι και ταλαντούχα. Η Νικολέττα Καρρά, αφού πήρε το πτυχίο της στην Ελληνική Φιλολογία, τελικά αποφάσισε ότι θέλει να ασχοληθεί με την υποκριτική. Και τα κατάφερε. Ο πρώτος άνθρωπος που πίστεψε σ’ αυτήν ήταν ο Αλέξανδρος Ρήγας και στη συνέχεια ο Βασίλης Θωμόπουλος, ο οποίος και της πρότεινε τον ρόλο της Μαρίας στο τηλεοπτικό hit του MEGA «Πενήντα-Πενήντα». Εκτοτε ανέβηκαν οι μετοχές της στο χρηματιστήριο της σόουμπιζ και δεν έχει σταματήσει να εργάζεται. Η γοητευτική ηθοποιός έχει επίσης ξεχωρίσει από την πρώτη στιγμή στο «Dancing with the stars» και θεωρείται πλέον ένα από τα φαβορί του σόου.

- Πώς αποφάσισες να συμμετάσχεις στο «Dancing»; Οι συζητήσεις γίνονταν εδώ και τρία χρόνια, αλλά δεν είχαμε καλό επαγγελματικό timing. Φέτος, που πήγα στο σίριαλ «Οι συμμαθητές» στον ΑΝΤ1, κατάφερα να το συνδυάσω και έτσι αποφάσισα να το κάνω. Ευτυχώς αντέχω γιατί το σίριαλ είναι καθημερινό και έχουμε πολλές ώρες γυρίσματα. Εξάλλου, αγαπώ πολύ τον χορό.
Κλείσιμο
 
- Στο παρελθόν είχες σχέση με τον χορό;
Κάνω χρόνια γυμναστική και γενικά προσέχω το σώμα μου. Παλιότερα είχα ασχοληθεί με το kick boxing, έναν χρόνο έκανα χορό και πάντα πρόσεχα τη διατροφή μου.

- Υπήρξαν κάποιοι που άφησαν υπονοούμενα ότι έκανες μαθήματα χορού προτού ξεκινήσει το σόου. Είχα δηλώσει ότι έχω κάνει παλιότερα μαθήματα χορού και δεν θεωρώ ότι είναι κάτι μεμπτό. Τότε,  τι να πω εγώ που κάποιοι ασχολούνται με τον χορό από παιδιά; Θεωρώ ότι είναι αστείο να λένε αυτό για μένα.

- Θεωρείς ότι η Μορφούλα κρίνεται με πιο αυστηρά κριτήρια από την κριτική επιτροπή; Εχω την εντύπωση ότι η κριτική επιτροπή βαθμολογεί τον κάθε διαγωνιζόμενο με βάση τα δικά του κριτήρια. Δεν βαθμολογεί συγκριτικά, αλλά τον καθένα βάσει των δυνατοτήτων του. Δεν ασχολούμαι πολύ με αυτό. Η Μορφούλα θα έπρεπε να παίρνει 10άρια γιατί είναι υπέροχη και είναι η δουλειά της.

- Δεν είναι αδικία; Καθόλου - και δεν με απασχολεί. Συμμετέχω όχι για να ανταγωνιστώ τους άλλους, αλλά γιατί αγαπώ τον χορό, μου αρέσει να εκφράζομαι μέσα από αυτόν. Δεν με απασχολεί τι κάνουν οι άλλοι, ούτε με συγκρίνω με τους άλλους συμμετέχοντες. Αποφεύγω να βλέπω τις πρόβες των άλλων για να μην μπω στη διαδικασία του ανταγωνισμού και της σύγκρισης. Ασχολούμαι μόνο με τη δική μου δουλειά. Με ενδιαφέρει να εξελίσσομαι και να είμαι καλύτερη κάθε βδομάδα.



Με τον σύζυγό της Φώτο Πιττάτζη

- Υπάρχει ανταγωνισμός; Ασφαλώς. Υπάρχουν στιγμές που τον έχω αισθανθεί. Και όσοι λειτουργούν έτσι, καλά κάνουν, εάν αυτό τους βοηθά να γίνονται καλύτεροι. Εμένα δεν με βοηθάει, με ρίχνει. Αν γίνω ανταγωνιστική, θα πάψω να το απολαμβάνω. Οταν μπαίνει ο ανταγωνισμός μέσα μου, αλλάζει ο στόχος και δεν περνάω καλά.

- Ποιους ξεχωρίζεις ως πιθανούς νικητές και γιατί; Η Μορφούλα είναι φαβορί γιατί από μόνη της είναι ξεχωριστή κατηγορία. Επίσης, θεωρώ πως ο Χρήστος Σπανός είναι εξαιρετικός χορευτής και τοποθετώ τη Νίκη Κάρτσωνα σε αυτούς που έχουν εξελιχθεί πολύ από την έναρξη του σόου.

- Μίλησέ μου για τον ρόλο σου στο σίριαλ «Οι συμμαθητές» του ΑΝΤ1. Είναι ξεχωριστός. Η μεταμόρφωσή μου σε χοντρή Αθανασία και μετά σε ξανθιά Τατιάνα είναι κάτι σπάνιο γιατί δεν χρησιμοποιούν μεταμορφώσεις με σπέσιαλ εφέ συχνά σε ελληνικά σίριαλ. Οσο για τον ρόλο της Τατιάνας, είναι πολύ διαφορετικός απ’ ό, τι έχω κάνει μέχρι σήμερα, αλλά δεν θα πω περισσότερα...

- Τι ξεχωριστό έχει το συγκεκριμένο σίριαλ; Ενώ είναι καθημερινό έχει την ποιότητα ενός εβδομαδιαίου τόσο στο θέμα της σκηνοθεσίας όσο και στο θέμα της υποκριτικής και της φωτογραφίας. Το καστ είναι εξαιρετικό. Ο Δημήτρης Μαυρόπουλος, η Μαριάννα Τουμασάτου, ο Κρατερός Κατσούλης, ο Μάριος Αθανασίου, όλοι. Εχουμε δέσει ως ομάδα, ταιριάζουμε και δεν συμβαίνει συχνά στη δουλειά μας. Συνήθως υπάρχει κάποια αντιπάθεια, αλλά εδώ έχει γίνει κάτι μαγικό και κυλούν όλα τέλεια.

- Ποια είναι η μεγαλύτερη δυσκολία που έχεις αντιμετωπίσει στη δουλειά σου; Προσωπικά, δεν έχω αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα γιατί κρατώ χαμηλούς τόνους. Και όταν δεν ταιριάζω με κάποιον ή με έχει ενοχλήσει κάτι στη συμπεριφορά του, κρατώ επαγγελματική στάση. Από μακριά κι αγαπημένοι. Το πιο δύσκολο που μου έχει συμβεί είναι να γυρίζουμε σίριαλ, να μην πηγαίνει καλά, να γνωρίζουμε ότι κόβεται και να συνεχίζουμε τα γυρίσματα με κακή ψυχολογία γιατί ήταν προπληρωμένα κάποια επεισόδια. Επειδή όμως δεν θέλω να είμαι αχάριστη, σε γενικές γραμμές μού έχουν πάει καλά τα πράγματα στην καριέρα μου.

- Δηλαδή ήταν όλα ρόδινα; Δεν ήταν εύκολα, αλλά δεν έχω μείνει χωρίς δουλειά. Πάντα έχω το άγχος της επόμενης δουλειάς και υπήρξαν και δύσκολες στιγμές. Εχω αναρωτηθεί πολλές φορές αν έκανα το σωστό που επέλεξα την υποκριτική ή αν έπρεπε να γίνω καθηγήτρια Φιλολογίας και να είμαι πιο ήσυχη. Αλλά μόλις κλείνεις τη δουλειά και πηγαίνει καλά, τότε αποζημιώνεσαι και συνεχίζεις.

- Πώς καταφέρνεις να βλέπεις με τόση δουλειά τον σύζυγό σου, Φώτο Πιττάτζη; Αυτή την περίοδο με έχει χάσει, αλλά κάνει υπομονή μέχρι να τελειώσει το «Dancing». Αλλωστε το ξέραμε, το είχαμε συζητήσει και πάντα με στηρίζει στις επιλογές μου.

- Ποια ήταν η αντίδρασή σου στο δημοσίευμα που σε ήθελε να χωρίζεις; Εβαλα τα γέλια, τι να κάνω; Δεν στενοχωρήθηκα καθόλου. Διάβαζα τα «νέα» μαζί με τον άντρα μου και γελούσαμε. Αλλωστε είναι κάτι που φαίνεται αν ισχύει ή όχι κι αυτοί που τα γράφουν εκτίθενται.



Με τον παρτενέρ της στο «Dancing with the stars»

- Τι κρατά ευτυχισμένο έναν γάμο; Η έλλειψη ρουτίνας που επιτυγχάνεται μέσα από εκπλήξεις και αλλαγές. Βοηθά επίσης να μην έχεις δεδομένο τον άλλο και να μην είσαι συνέχεια μαζί του. Με τον άντρα μου θεωρώ ότι μας βοηθάει που εργαζόμαστε σε διαφορετικές χώρες, αυτός στην Κύπρο και εγώ στην Ελλάδα. Μας κάνει καλό.

- Δεν είναι όμως δύσκολο;
Κάποιες φορές ναι, αλλά τελικά νομίζω ότι βοηθάει. Το δύσκολο είναι ότι μου λείπει και κάποιες στιγμές που δεν είμαι καλά δεν τον έχω στο πλευρό σου. Αλλά πάντα σε μια σχέση υπάρχει κάτι καλό και κάτι κακό, τα θετικά και τα αρνητικά. Ετσι είναι η ζωή.

- Για το 2015 θα ήθελες να ολοκληρώσεις την οικογένειά σου με ένα παιδί; Ναι, το 2015 θα ήθελα να μου φέρει ένα παιδί. Μόλις τελειώσει το «Dancing» θα ξεκινήσω την προσπάθεια.

- Εχει ξυπνήσει το μητρικό σου ένστικτο; Το μητρικό ένστικτο δεν έχει να κάνει με τη γυναίκα αλλά με τον άντρα που θα επιλέξει. Ποτέ δεν ήμουν στην κατηγορία των γυναικών που ήθελαν να κάνουν παιδί για να έχουν παιδί. Ηθελα να βρω τον κατάλληλο άντρα για να κάνω παιδί μαζί του. Ο Φώτος είναι ο άντρας που θέλω να γίνει πατέρας του παιδιού μου.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης