Μύκονος: Όσα πρέπει να ξέρετε για το νησί των ανέμων

Μύκονος: Όσα πρέπει να ξέρετε για το νησί των ανέμων

Οι παραλίες, οι νέες αφίξεις και οδηγός για τη νυχτερινή ζωή της Μυκόνου

Μύκονος: Όσα πρέπει να ξέρετε για το νησί των ανέμων
Τα νέα της παραλίας!
Κανένα καλοκαίρι δεν είναι το ίδιο με το προηγούμενο στο νησί των ανέμων, κάνοντας τις διακοπές εκεί μοναδική εμπειρία. Τι αλλάζει, λοιπόν, φέτος;

Κλείσιμο








Πολλά και ενδιαφέροντα είναι όλα όσα διοργανώνει το one of a kind Nammos στην Ψαρού φέτος το καλοκαίρι. Για μία ακόμη χρονιά, περίπου στα τέλη Ιουνίου, ο Αντώνης Ρέμος θα τραγουδήσει στην ειδικά διαμορφωμένη εξέδρα που θα βρίσκεται μέσα στη θάλασσα, αυτή τη φορά μαζί με έναν κορυφαίο διεθνή ερμηνευτή – ακούγεται έντονα πως εκείνη τη βραδιά θα συμπράξει επί σκηνής με το θρύλο Julio Inglesias. Στις 26 Ιουνίου, στα decks θα ανέβει ο Βασίλης Τσιλιχρήστος, για ένα ακόμα επιτυχημένο St Tropez party by Mykonos, ενώ μέσα στον Αύγουστο αναμένεται να γίνει ένα μεγάλο πάρτι που θα οργανώσει πασίγνωστη εταιρεία από το Ντουμπάι. Το Nammos έχει κι άλλα όμορφα νέα. Δίπλα από το Luisa Beach, σε ξεχωριστό χώρο, ο hair stylist Ηλίας Ζάρμπαλης θα ανοίξει το πρώτο του hair studio στο νησί, με όλα τα exclusive services που έχουν κάνει τους χώρους ομορφιάς που επιμελείται τόσο ιδιαίτερους. Όσο για το εστιατόριο, τα λόγια είναι περιττά, καθώς πρόκειται για την πιο σταθερή επιλογή των jet setters που επισκέπτονται κάθε χρόνο στο νησί.

 

Οι all time classic Αχιναίοι στην Αγία Άννα (Παράγκα) περνούν στα χέρια του Δημήτρη Κιτσινέλη, του Μάικ Λαζίδη (από το Joy) και του Γιάννη Παπαδόπουλου. Στην πανέμορφη παραλία της Λιας άνοιξε το εστιατόριο Liasti, ενώ αίσθηση προκαλεί το μποστάνι ακριβώς πίσω από το εστιατόριο, με ολόφρεσκες πρώτες ύλες και λαχανικά, από την παραγωγή στην κατανάλωση. Στη νότια πλευρά του νησιού και στο εντυπωσιακό Jackie O’, που βρίσκεται σκαρφαλωμένο στη δεξιά πλευρά του Super Paparadise, θα συναντήσουμε τον Χριστόφορο Πέσκια, που από φέτος ανέλαβε την κουζίνα του εστιατορίου. Ο Νεκτάριος Νικολόπουλος και ο πρόσφατα μπαμπάς μιας πανέμορφης μπέμπας Παύλος Γιαβής θα βρίσκονται για ακόμα μία χρονιά με την ομάδα τους στο εστιατόριο Ftelia, στην ομώνυμη παραλία, με μια νέα έκπληξη. Ένα πρωτοποριακό army camp, με ελληνικό ταμπεραμέντο ειδικών δυνάμεων, ένα στίβο μάχης για συναρπαστικές αθλοπαιδιές, με μονόζυγα, δίζυγα και σχοινιά, όπου θα μπορείς να συμμετέχεις μόνος ή σε ομάδες, έτσι ώστε οι θαμώνες να τα συνδυάζουν όλα: Μπάνιο στα καταγάλανα νερά, άθληση, διασκέδαση και καλό φαγητό με εξαιρετικές πρώτες ύλες: Οι λευκές πίτσες του και το θρυλικό πλέον σοκολατένιο καλτσόνε είναι από τα πιο αγαπημένα πιάτα του πεντανόστιμου μενού.





New entries στη Χώρα

Εκτός από τις all time classic επιλογές, φέτος το καλοκαίρι μας θα γίνει ακόμα πιο συναρπαστικό. Τι αλλάζει και τι ανοίγει για πρώτη φορά στο νησί των ανέμων;



Σε ένα από τα πιο ιστορικά σημεία της Μυκόνου, στην άκρη του γιαλού, αναβιώνει το θρυλικό Remezzo, το οποίο πέρασε στα χέρια του επιχειρηματία Δημήτρη Πασαλιάδη (που είχε δημιουργήσει το Solymar στο Καλό Λιβάδι). Στο ταβάνι του εσωτερικού κρέμονται κορμοί δέντρων, ενώ η θέα θα συναρπάσει ακόμα και το πιο απαιτητικό μάτι. Φέτος το concept διαφοροποιείται, καθώς το Remezzo αλλάζει και από καθαρόαιμο κλαμπ μεταμορφώνεται σε ένα υψηλής αισθητικής bar-restaurant με έμφαση στο  εστιατόριο. Δίπλα από το Güzel, που φέτος κλείνει τα δέκα χρόνια λειτουργίας του στο νησί, οι ιδιοκτήτες Γιάννης και Έφη Μωράκη στο παλιό Argo έφτιαξαν έναν πανέμορφο χώρο, που θα φιλοξενεί συγκροτήματα για live gigs. Το Cabaret of Mykonos ανοίγει τις πόρτες του με τους Onirama, ενώ πρόκειται να φιλοξενήσει στο stage του πολλούς ακόμα καλλιτέχνες. Ακριβώς κάτω από το Cabaret, ανοίγει για πρώτη φορά φέτος το Kalamaki Mykonos, με λαχταριστά σουβλάκια –που είναι ό,τι πρέπει για να κλείσεις μια ξέφρενη βραδιά στο νησί. Από το Joy Bar στα Ματογιάννια αποχώρησε φέτος ο Mike Λαζίδης και τα ηνία ανέλαβε ο Παύλος Γιαβής (συνιδιοκτήτης του αγαπημένου εστιατορίου Ftelia στην ομώνυμη παραλία που λατρεύουν οι surfers), που θα δώσει νέα πνοή και ανανεωμένη διάθεση στο αγαπημένο hot spot που μετονομάζεται σε La Bikina. Η μουσική θα κινείται κυρίως σε mainstream ακούσματα, τo design παραπέμπει στη δεκαετία του ’60 και του ’70, ενώ το σήμα κατατεθέν του μαγαζιού θα είναι οι εξωτικοί παπαγάλοι. Λίγο πιο πάνω από την ταβέρνα Αλευκάντρα, στη Μικρή Βενετία, άνοιξε το ολοκαίνουριο εστιατόριο Mamalouka, που έχει ως μότο την ατάκα «eat local». Ιδιοκτήτης του είναι ο Γιώργος Γεροδήμος, ο οποίος έχει και το Uno Con Carne. Η αυλή του Mamalouka σε συνδυασμό με την παραδοσιακή μεσογειακή κουζίνα συνθέτουν το ιδανικό σκηνικό για ένα ρομαντικό γεύμα, μακριά από τη βαβούρα της Χώρας. Νέος κατάλογος και ένα signature ολοκαίνουριο κοκτέιλ –που δοκιμάσαμε και λατρέψαμε– για το μπαρ Scarpa στη Μικρή Βενετία, με τις καλύτερες house μουσικές και τις πιο αυθεντικές πάρτι βραδιές στην περιοχή. Ο λόγος για το κοκτέιλ Scarpa, το οποίο πήρε το όνομά του από το αγαπημένο μας μπαρ και έχει ως βασικά συστατικά το παντζάρι και το γιαούρτι (δες στη στήλη «Great Ideas» τη φοβερή συνταγή)!



Ο βραβευμένος σεφ με αστέρι Michelin Λευτέρης Λαζάρου είναι ο άνθρωπος που υπογράφει φέτος το μενού του εστιατορίου White Star, που βρίσκεται στη Λάκκα, του οποίου το design έχει επιμεληθεί ο αρχιτέκτονας Γιώργος Μέρλος. Παρότι ο Λαζάρου είναι ο ειδικός σε κάθε γεύση που αφορά ψάρια και θαλασσινά, στο μενού τού White Star πρωτοτυπεί, δημιουργώντας επιλεγμένα πιάτα με άριστης ποιότητας κρεατικά. Οι σεφ που φέτος κατεβαίνουν στο νησί είναι πάντως πολλοί. Με περγαμηνές και διακρίσεις στο Παρίσι, ο σεφ Νίκος Ζερβός έφυγε από το βραβευμένο με 2 αστέρια Michelin L’Atelier de Joël Robuchon στο Παρίσι και ανέλαβε το εστιατόριο Belvedere. Νέο σεφ, τον Αθηναγόρα, καλωσόρισε και το εστιατόριο του ξενοδοχείου Bill & Coo, που φέτος διεκδικεί μια θέση στο γαστρονομικό χάρτη του νησιού. Νέα πνοή και στο shopping, με αφίξεις στα Ματογιάννια: Το κατάστημα Sotris με πολλούς διεθνείς οίκους και brand-ναυαρχίδα τα βρετανικά ρούχα και αξεσουάρ Topshop. Για τους λάτρεις του beach shopping, στο Super Paradise, δίπλα στο beach bar Jackie O’, υπάρχει ακόμα μια μπουτίκ του Sotris με beachwear και exclusive brands. Νέα άφιξη και το κατάστημα Suerte, με ιδιαίτερα ρούχα (όπως Royal Rag και Ripped Cotton), αξεσουάρ και κοσμήματα (αγαπημένα τα Break a Stone) που θα ντύσουν με τον πιο Myconian chic τρόπο τις κυρίες στο νησί.



Τα νυχτοπερπατήματα στην Μύκονο

Από νωρίς για κοκτέιλ στη Μικρή Βενετία, μέχρι 
τα ξημερώματα για χορό με θέα την ανατολή.
Η διασκέδαση στη Μύκονο είναι για όλες τις ώρες και όλα τα γούστα. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα τη βαρεθείς ποτέ, καθώς καλύπτει τις απαιτήσεις όλων όσοι την επισκεφθούν. Είναι 7.30 μ.μ., μόλις έχεις φτάσει στην πόλη και θέλεις να απολαύσεις το ηλιοβασίλεμα; Ξεκίνα από Μικρή Βενετία – για θρυλικό κοκτέιλ «Κατερινάκι» στο Galleraki, για χορό στο παράθυρο του Caprice ή στο αγαπημένο Scarpa για οποιοδήποτε από τα κοκτέιλ-υπερπαραγωγή με ολόφρεσκα φρούτα. Για όσους βρίσκονται στα Ματογιάννια, το Άρωμα είναι κλασική επιλογή, με ωραία ποτά και μεγάλη ιστορία (φέτος συμπληρώνει 19 χρόνια λειτουργίας). Καθημερινά στα decks βρίσκεται ο DJ Inspiro με επιλεγμένες house μουσικές. Έξω από το Άρωμα, το κοσμηματοπωλείο του Καίσαρη και το πρώην Joy –το νυν εντυπωσιακό 70s style La Bikina– παρελαύνει όλο το νησί, άρα και οι celebs, με τους paparazzi να έχουν σταθερά θέση εκεί στη γωνία. Για όσους θέλουν πραγματικά να χορέψουν σε house ρυθμούς και club ατμόσφαιρα στην πόλη, το ιδανικό spot είναι χωρίς δεύτερη σκέψη το Scarpa στη Μικρή Βενετία, που συνδυάζει αυθεντική διασκέδαση με ανανεωμένη cocktail list (που έρχεται και σε... κανάτα αν θες). Στο Γυαλό, το Cabaret of Mykonos (η νησιώτικη εκδοχή του αντίστοιχου κολωνακιώτικου) ανοίγει τις πόρτες του και εγκαινιάζει το live stage του με τους Onirama (7 & 8/6), ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού πρόκειται να παρελάσουν από εδώ αρκετοί καλλιτέχνες. Ακριβώς δίπλα, το Güzel του Γιάννη Μωράκη είναι από τους πιο αγαπημένους προορισμούς για πάρτι μέχρι το ξημέρωμα. Η νύχτα φεύγει, φεύγεις κι εσύ από τη Χώρα και επιλέγεις το Cavo Paradiso, σκαρφαλωμένο στο βράχο της παραλίας Paradise. Από τα decks του έχουν περάσει όλοι οι διάσημοι DJs του πλανήτη. Στις 7/6, τη μουσική αναλαμβάνουν ο Nick Warren, o CJ Jeff και ο Michalis Safras, ενώ στις 8/6 ο George Siras και ο Agent Greg. Ο ήλιος έχει ήδη βγει και εσύ δεν έχεις καταλάβει πώς πέρασε η ώρα. Αυτή είναι η Μύκονος.



Cavo Paradiso 2014

Όλο το line up Adam Beyer, Alesso, Alex Gaudino, Argy, Armin Van Buuren, Axwell, Barem, Ben Klock, Benny Benassi, Cedric Gervais, Cesar Merveile, Chris Liebing, Congorock, David Guetta, David Morales, Dimitri Vegas & Like Mike, Diplo, Dixon, Gaiser Guti, Guy Gerber, Ellen Alien, Hector Romero, Joseph Capriati, Knife Party, Krewella, Loco Dice, Louie Vega, Luciano, Marcel Dettmann, Marco Carola, Nick Warren, Nina Kraviz, Oliver Heldens, Otto Knows, Paul Van Dyk, Quentin Harris, Raresh, Ricardo Villalobos, Richie Hawtin, R3HAB, Rivaz, Roger Sanchez, Sander Van Doorn, Shatoshi Tomiie, Sebastian Ingrosso, Skrillex, Sonja Moonear, Steve Angello, Sven Vath, Sunnery James & Ryan Marciano, Tale of Us, Tommy Trash, W&W




Οι άνθρωποι της Μυκόνου
Γιάννης Ρεβύθης

«Η Μύκονος δεν έχει αντίπαλο»

Ο πρόεδρος κτηματομεσιτών Ελλάδας μιλάει στο People για τη Μύκονο, τις μεγαλύτερες επενδύσεις που έγιναν στο νησί, αλλά και το μοναδικό πράγμα που άλλαξε από τη δεκαετία του ’70 μέχρι σήμερα.



Hρθε για πρώτη φορά στη Μύκονο το 1979. «Τότε, δεν σκεφτόμουν τίποτε άλλο πέρα από τη διασκέδαση, τις παραλίες και τη γνωριμία με τη ζωή του νησιού. Ήταν ένα νησί-πρόκληση, ελεύθερο, χωρίς ταμπού, με πολλούς ξένους. Στις παραλίες που δεν υπήρχε πρόσβαση από το δρόμο, παρά μόνο με τα καραβάκια, έκαναν μπάνιο κυρίως γυμνιστές. Αυτό προσέλκυσε πολλούς ξένους» λέει στο People ο Γιάννης Ρεβύθης, που 35 χρόνια μετά δραστηριοποιείται έντονα στο real estate του νησιού, με το Mykonos Real Estate (www.a-mykonos.gr), και γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τις επενδυτικές τάσεις στη Μύκονο.



Μέσα σε αυτά τα πέντε χρόνια, που η Ελλάδα περνάει οικονομική κρίση, ποιοι είναι οι ενεργοί επενδυτές στο νησί;

Η ύφεση έχει φέρει λογικές τιμές και πολλούς ξένους επενδυτές και ενδιαφερόμενους. Παλαιότερα, λόγω των υπερβολικά υψηλών τιμών, οι ξένοι έκαναν σύγκριση με άλλες περιοχές της Μεσογείου και ήταν αρνητικοί στο να επενδύσουν στην Ελλάδα. Πλέον, τα πράγματα έχουν αλλάξει. Πιστεύω πως η Μύκονος δεν έχει αντίπαλο, διότι είναι ένα μικρό νησί, με μεγάλη γκάμα δραστηριοτήτων και πολύ καλό service. Ακόμα και τον Αύγουστο, που έχει πολύ κόσμο, υπάρχουν παραλίες όπου έχεις τη δυνατότητα να κάνεις ολομόναχος μπάνιο. Είναι ένας προορισμός όπου μπορεί να κάτσεις πολύ καιρό χωρίς να βαρεθείς
.
Ποιες περιοχές της Μυκόνου είναι οι πιο ακριβές;

Οι περιοχές που έχει απαγορευτεί η δόμηση, λόγω του πρόσφατου χωροταξικού σχεδιασμού, όπως ο Τούρλος, ο Άγιος Στέφανος, η Λια και κάποια ιδιαίτερα κομμάτια στην περιοχή Κανάλια. Συνεπώς, είναι φυσικό τα λίγα εναπομείναντα σπίτια να είναι πιο ακριβά από τα υπόλοιπα σε περιοχές που δομούνται ακόμη. Οι περιοχές με αέρα, δύσκολη πρόσβαση με το αυτοκίνητο, αλλά και η βιομηχανική περιοχή πριν την Άνω Μερά έχουν τη μικρότερη ζήτηση.

Οι μετοχές μιας περιοχής ανεβαίνουν όταν έχει αγοράσει σπίτι κάποιος διάσημος;

Η περιοχή στα Χουλάκια έγινε γνωστή από την αγορά της οικίας του Πέτρου Κωστόπουλου, που μέχρι πρότινος κατοικούσε εκεί με την οικογένειά του, αλλά και τις βίλες του Πάνου Ζήνα και της Ντέλλας Ρούνικ. Σήμερα, όμως, οι ξένοι δεν ενδιαφέρονται για το ποιος βρίσκεται δίπλα από το σπίτι ή το οικόπεδο που θέλουν να αγοράσουν. Αυτό είναι ένα φαινόμενο που το συναντούσες παλαιότερα στους Έλληνες. Και λέω παλαιότερα, επειδή πλέον όλοι επιθυμούν να διατηρούν την ανωνυμία τους και να μην κάνουν επίδειξη πλουτισμού.



Ποια είναι η μεγαλύτερη επένδυση που έχει γίνει τον τελευταίο χρόνο όσον αφορά τα ακίνητα;

Η αγορά της βίλας του Πέτρου Κωστόπουλου από τους Άγγλους κομμωτές. Η τράπεζα Eurobank πούλησε το συγκεκριμένο ακίνητο έναντι 5,5 εκατομμυρίων ευρώ. Σε μια άλλη εποχή, αυτό το σπίτι θα είχε πολύ μεγαλύτερη αξία. Επίσης πουλήθηκε το σπίτι της Αλίκης Λιβανού σε Λιβανέζο επιχειρηματία. Πριν από λίγο καιρό, ένας Τούρκος επιχειρηματίας αγόρασε ένα πολύ όμορφο σπίτι στα Κανάλια από Έλληνα κατασκευαστή.



Γενικά, υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από ξένους επενδυτές και αυτό είναι ένα θετικό σημάδι.
Υπήρξε κάποιος celebrity, ο οποίος είχε παράλογες απαιτήσεις;

Οι απαιτήσεις κάποιων οικογενειών που έρχονται τα τελευταία χρόνια στο νησί είναι εύκολες και δεν υπάρχουν ιδιοτροπίες. Τα τέρατα που διαβάζουμε σε διάφορα sites είναι στη φαντασία εκείνων που τα επινοούν. Η πιο συνηθισμένη απαίτηση όσων νοικιάζουν μια βίλα είναι να υπάρχει στο σπίτι ένας εσωτερικός σεφ, κάτι που δεν το θεωρώ παράλογο.

Ποια είναι τα τρία πράγματα που προτείνετε σε κάποιον που επισκέπτεται το νησί;
Να επισκεφθεί τη Δήλο, ένα νησί που, εκτός από ενέργεια, έχει μια συναρπαστική ιστορία. Επίσης, να κάνει μια θαλάσσια βόλτα στα νησάκια Ρήνεια και Τραγονήσι. Απίστευτες παραλίες, σπηλιές, τοπία που σε κάνουν να αισθάνεσαι πως βρίσκεσαι στο πιο εξωτικό μέρος του κόσμου. Και, βέβαια, να απολαύσεις τη νυχτερινή ζωή που κρατάει μέχρι το πρωί.

Δέσποινα Γαβαλά

Με αναλογίες μοντέλου και αέρα Ιταλίδας σταρ, δεν χρειάζεται καν να τη γνωρίσεις καλύτερα για να αντιληφθείς πως ο χώρος της ομορφιάς είναι το expertise της. Όταν βρέθηκε για πρώτη φορά στο νησί, πριν από 19 χρόνια για διακοπές με τις φίλες της, δεν φανταζόταν πως η Μύκονος θα γινόταν το μέρος όπου θα δημιουργούσε το δικό της «όμορφο κόσμο»…

Eχουν περάσει δεκαεννέα χρόνια από εκείνο το καλοκαίρι που η όμορφη νεαρή Πειραιώτισσα βρέθηκε για πρώτη φορά στη Μύκονο και, προκειμένου να παρατείνει τις καλοκαιρινές διακοπές στο νησί, αποφάσισε να δουλέψει σε ένα κομμωτήριο στα Ματογιάννια. Ανακαλύπτοντας, όμως, το μέρος, τις ομορφιές αλλά και τις ανάγκες του, στο πέρασμα του χρόνου το επιχειρηματικό της ένστικτο την οδήγησε να δει με άλλο μάτι τον τόπο που γνώρισε μέσα από το πρίσμα του ανέμελου ταξιδιώτη.



«Είδα γρήγορα την ανάγκη που υπήρχε για έναν τέτοιο χώρο ομορφιάς στο νησί. Ένα χώρο που θα κάλυπτε όλες τις ανάγκες των πελατών, προσφέροντας παροχές υψηλού επιπέδου» λέει στο People. Έχουν περάσει έντεκα χρόνια από τότε που δημιουργήθηκε στη Μύκονο το πρώτο κατάστημα Beautyworld και από τότε μέχρι τώρα η Δέσποινα νιώθει περισσότερο Μυκονιάτισσα, μετρώντας τρία καταστήματα στο νησί, ενώ κάποιες θεραπείες που παρέχουν τα DG Beautyworld –όπως η θεραπεία προσώπου με τη διαμαντένια πούδρα, η θεραπεία μαλλιών με χαβιάρι και προϊόντα Shu Uemura, η λαχταριστή και με θεϊκό άρωμα σοκολατοθεραπεία για το σώμα, αλλά και οι ειδικές μάσκες για τα πόδια– είναι πλέον δημοφιλείς. Μπορεί η Δέσποινα από φέτος να απέκτησε το δικό της «όμορφο κόσμο» και στην Αθήνα, στο ολοκαίνουριο κατάστημα της Κηφισιάς, που άνοιξε τις πόρτες του πριν από λίγους μήνες, αλλά κάθε καλοκαίρι, ψυχή και σώμα, επιστρέφει στο νησί με τη μαγική ενέργεια. Μπορεί να έχει γυρίσει όλο τον κόσμο, καθώς λατρεύει τα ταξίδια, αλλά η Μύκονος είχε πάντα μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά της και ήταν και το μέρος όπου αποφάσισε να συνθέσει τις εμπειρίες που συνέλεξε από επισκέψεις σε spa και αναγνωρισμένα κέντρα ομορφιάς στο εξωτερικό.

«Η θάλασσα, το λευκό των σπιτιών, η ζεστασιά των ανθρώπων και όλη αυτή η ενέργεια που κάνουν τη Μύκονο να πάλλεται με έκαναν να τη λατρέψω» παραδέχεται. Πλέον απολαμβάνει το νησί περισσότερο τις πιο ήρεμες περιόδους. Από το Πάσχα μέχρι του Αγίου Πνεύματος, το Σεπτέμβριο, που ο καιρός παραμένει καταπληκτικός, αλλά και δεν έχει τόσο κόσμο. Εκατοντάδες είναι οι νύφες που παντρεύονται στο νησί και εμπιστεύονται την εικόνα τους στους εξειδικευμένους συνεργάτες της Δέσποινας. «Για μένα το Νο1 μυστικό για πετυχημένα νυφικά χτενίσματα είναι τα μαλλιά να είναι φυσικά και υγιή. Το καλύτερο νυφικό χτένισμα για κάθε νύφη είναι αυτό που της πηγαίνει καλύτερα, αυτό που κάνει την ίδια να αισθάνεται μοναδική» εξηγεί, υποστηρίζοντας πως δεν έχει πάντα νόημα να ακολουθείς πιστά τις τάσεις της μόδας. Τι συμβουλές έχει να μας δώσει η έμπειρη beauty expert του νησιού για τέλεια νύχια, κάτι που κάθε γυναίκα θέλει να έχει το καλοκαίρι; «Το Νο1 είναι η καλή ενυδάτωση των νυχιών με ειδικά λάδια και κρέμες. Καλό είναι να εμπλουτίσουμε το διαιτολόγιό μας με τροφές που περιέχουν βιταμίνη Β και ασβέστιο. Και πριν βάψουμε τα νύχια μας, είναι απαραίτητη μια καλή βάση. Προτιμήστε προϊόντα από επώνυμες και εγγυημένες εταιρείες, για καλύτερη προστασία» μας λέει.

Τα αγαπημένα της Δέσποινας

«Το piki beach στο Super Paradise είναι από τις αγαπημένες μου παραλίες, αλλά και η Ελιά, όταν θέλω ηρεμία. Εστιατόρια με εκπληκτική θέα για το βράδυ είναι το Κiku, ο Τάσος στην Παράγκα, το Nice & Easy στο Καλό Λιβάδι, το Thalassa στον Καλαφάτη. Το νησί προσφέρει τα πάντα για να μείνουν οι διακοπές αξέχαστες».

Ξένοι σταρ που επισκέφτηκαν τη Δέσποινα
«Πέρσι αναλάβαμε τις αδελφές Kardashian και τη Naomi Campbell, αλλά από εδώ έχουν περάσει και πολλοί άντρες, από τον Roberto Cavalli μέχρι τον Bill Gates» λέει η Δέσποινα στο People.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης