Dausage: Ήρθε το λουκουμάνικο!

Dausage: Ήρθε το λουκουμάνικο!

Σε μια εποχή που η φαντασία και η δημιουργικότητα των ανθρώπων οργιάζει, κάποιος σκέφτηκε να συνδυάσει το λουκουμά με το λουκάνικο

Dausage: Ήρθε το λουκουμάνικο!
Η νέα λιχουδιά που ακούει στο όνομα Dausage (Doughnut - Sausage) και στα ελληνικά θα μπορούσε να μεταφραστεί ως λουκουμάνικο, σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να εξελληνιστεί η λέξη, έρχεται να προκαλέσει, αυτούς που τολμούν να δοκιμάσουν τα πάντα.

Κλείσιμο


Ο Λίαμ Μπένετ, εμπνευσμένος από το κρόνατ, που αποτελεί μίξη κρουασάν και ντόνατ, έψαχνε το δικό του προϊόν που θα τον φέρει στο προσκήνιο και θα τον κάνει διάσημο. Όπως λοιπόν, στη Θεσσαλονίκη αποφάσισαν να αναμείξουν την μπουγάτσα με το κρουασάν, ο Μπένετ δοκίμασε κάτι πιο τολμηρό. Επί 12 μήνες, δοκίμαζε όσα προϊόντα νόμιζε πως θα «αναδειχθούν» από την προσθήκη της μαρμελάδας που συνηθίζεται να μπαίνει στα αμερικανικά ντόνατ.

Η ιδέα έχει κατωχυρωθεί και μετά από διαγωνισμούς στο Facebook, τα υλικά του Dausage έχουν επεκταθεί, καθώς στο μέλλον αναμένεται να παραχθούν λουκάνικα από διάφορα είδη κρέατος με ποικίλες μορφές γέμισης όπως μαρμελάδα βερίκοκο ή ακόμα και τυρί κρέμα σε διάφορες γεύσεις.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης