Προκάλεσαν και πάλι οι «Γκρίζοι Λύκοι» στα Κατεχόμενα
Κατά τη διαδικασία στο λεγόμενο «δικαστήριο» της Αμμοχώστου μέλη των «Γκρίζων Λύκων» συγκεντρώθηκαν κρατώντας τουρκικές σημαίες και φώναζαν συνθήματα όπως «η Κύπρος είναι και θα μείνει Τουρκική»
Κάτω από αυστηρή προστασία βρίσκεται το ζευγάρι των τουρκοκυπρίων Κοράι Μπασντογκρουλτμασί και Σινέλ Σενέμ Σουνέλ, που δικάζεται γιατί χρησιμοποιεί τη σημαία της Κυπριακής Δημοκρατίας αντί για τη σημαία του ψευδοκράτους.
Η «αστυνομία» του ψευδοκράτους παρέχει 24ωρη προστασία τόσο στο σπίτι όσο και στο κατάστημα τους, καθώς οι Κοράι και Σινέλ έχουν μπει στο στόχαστρο των «Γκρίζων Λύκων».
Την Παρασκευή, κατά τη διαδικασία στο λεγόμενο «δικαστήριο» της Αμμοχώστου μέλη των «Γκρίζων Λύκων» συγκεντρώθηκαν κρατώντας τουρκικές σημαίες και φώναζαν συνθήματα όπως «η Κύπρος είναι και θα μείνει Τουρκική».
Η «αστυνομία» τους εμπόδισε να επιτεθούν στους δύο Τουρκοκύπριους οι οποίοι απάντησαν σηκώνοντας την Κυπριακή σημαία και φωνάζοντας: «Η ειρήνη δεν μπορεί να αποφευχθεί στην Κύπρο» και «η Κύπρος ανήκει στο λαό της».
Κλείσιμο
Η «εκδίκαση» της υπόθεσης θα συνεχιστεί στις 26-27 Μαΐου.
Εδώ και δεκαετίες η ΑΒ Βασιλόπουλος προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας μετατρέποντας τις καθημερινές αγορές σε μια ολοκληρωμένη καταναλωτική εμπειρία.
Στην Παλαιόχωρα Χανίων, το BEYOND Luxury Retreat εισάγει μια σπάνια καινοτομία στην ελληνική φιλοξενία, δημιουργώντας αυτόνομο κτίριο διαμονής προσωπικού στο κέντρο του συγκροτήματος, με ίδια θέα και ποιότητα χώρου με τους φιλοξενούμενους!