Ως βασική προτεραιότητα της Ρωσίας έθεσε των ενίσχυση της στρατιωτικής παρουσίας στην προσαρτημένη ουκρανική χερσόνησο της Κριμαίας ο ρώσος υπουργός Άμυνας, Σεργκέι Σόιγκου, λόγω της κρίσιμης κατάστασης η οποία επικρατεί στην Ουκρανία.
Σύμφωνα με το πρακτορείο Itar-Tass, ο Σόιγκου δήλωσε πως «η ανάπτυξη των αναγκαίων, ανεξάρτητων από εξωτερική ενίσχυση δυνάμεων στην κατεύθυνση της Κριμαίας είναι μία από τις βασικές μας προτεραιότητες».
«Η κατάσταση στην Ουκρανία έχει κλιμακωθεί επικίνδυνα και η παρουσία ξένων στρατευμάτων έχει αυξηθεί κοντά στα εθνικά μας σύνορα», πρόσθεσε ο Ρώσος υπουργός Άμυνας.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.