«Εγώ θα συνεχίζω να τον αγαπώ» λέει η χτυπημένη σύζυγος του αστέρα του NFL

«Εγώ θα συνεχίζω να τον αγαπώ» λέει η χτυπημένη σύζυγος του αστέρα του NFL

H Τζανέι Ράις επιτίθεται στα ΜΜΕ γιατί της προκάλεσαν μεγάλο πόνο υπενθυμίζοντας τι είχε συμβεί το βράδυ της 15ης Φεβρουαρίου στο Ατλάντικ Σίτι

«Εγώ θα συνεχίζω να τον αγαπώ» λέει η χτυπημένη σύζυγος του αστέρα του NFL
Στο πλευρό του συζύγου της στέκεται η Τζανέι Ράις παρά το γεγονός ότι πριν απο μερικούς μήνες ήταν αυτός που την έριξε κυριολεκτικά νοκ-άουτ με μια μπουνία που της έριξε μετά από έναν καυγά μέσα σε ένα ασανσέρ.



«Εγώ θα συνεχίζω να τον αγαπώ» έγραψε σε ένα μήνυμα που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram κάνοντας λόγο για μια στιγμή για την οποία «όλοι μετανιώνουμε καθημερινά».
Κλείσιμο

Παράλληλα κατακρίνει την απόφαση των Μπάλτιμορ Ρέιβεν να διακόψουν το συμβόλαιο του Ρέι Ράις  λέγοντας ότι «αυτή είναι η ζωή μας».

«Ξύπνησα και ένιωθα ότι είδα έναν εφιάλτη, νοιώθοντας ότι πενθώ για τον θάνατο του καλύτερου μου φίλου» γράφει η σύζυγος του Ρέι Ράις περιγράφοντας τα συναισθήματά της μετά τη δημοσιοποίηση του επίμαχου βίντεο από το TMZ.



H ιστορία του ζευγαριού πάντως έχει πάρει διαστάσεις στις ΗΠΑ με ενδεικτικό το γεγονός ότι η ετικέτα #WhyIStayed που δημιουργήθηκε μετά την προβολή του επίμαχου βίντεο έχει χρησιμοποιηθεί 92.000 φορές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης