Ο... πατέρας του «Ice Bucket Challenge» έγινε μπαμπάς!

Ο... πατέρας του «Ice Bucket Challenge» έγινε μπαμπάς!

Ο 29χρόνος Pete Frates, πρώην παίκτης του μπέιζμπολ, διαγνώσθηκε με τη νόσο του Λου Γκέριγκ το 2012 και από την Κυριακή πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Ο... πατέρας του «Ice Bucket Challenge» έγινε μπαμπάς!
Ο άνθρωπος που η ιδέα του για το «Ice Bucket Challenge» έχει συγκεντρώσει εκατομμύρια ευρώ για την έρευνα και την καταπολέμηση της ασθένειας ALS, έγινε πατέρας, σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ.

Ο λόγος για τον 29χρόνο Pete Frates, πρώην παίκτη του μπέιζμπολ, ο οποίος διαγνώσθηκε με τη νόσο του Λου Γκέριγκ το 2012. Ο  Frates έγινε ο μπαμπάς ενός υγιέστατου κοριτσιού και όλη η οικογένεια πλέει σε πελάγη ευτυχίας. 

Η γέννηση αυτή ήταν «το τέλειο τέλος για τον Αύγουστο, τον μήνα των θαυμάτων», είπε ο John Frates, ο πατέρας του Pete.

Κλείσιμο

 
Ο 29χρονος Frates, που εμπνεύστηκε το «Ice Bucket Challenge», που γρήγορα μετατράπηκε σε τάση, είναι ο πρώτος που δέχτηκε παγωμένο νερό στο κεφάλι του και μοιράστηκε βίντεο από αυτή τη στιγμή. 

Ο ίδιος λόγω της νόσου πλέον δε μπορεί να κουνήσει ούτε τα χέρια ούτε τα πόδια του. Υπενθυμίζεται ότι η ασθένεια ALS είναι νευροεκφυλιστική και προκαλεί μυϊκή ατροφία στους πάσχοντες, οδηγώντας τους σταδιακά σε αδυναμία να αναπνεύσουν, να μιλήσουν ή να φάνε, χωρίς βοήθεια. 
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης