Η Άνγκελα Mέρκελ πρώτος «στόχος» της NSA

Η Άνγκελα Mέρκελ πρώτος «στόχος» της NSA

Σύμφωνα με τα στοιχεία που επικαλείται το γερμανικό περιοδικό, οι αμερικανικές αρχές έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για τις συζητήσεις για την περαιτέρω ενοποίηση της Ε.Ε – της μεγαλύτερης οικονομίας του πλανήτη- την οποία χαρακτήρισαν ως μια από τις μεγαλύτερες απειλές των ΗΠΑ

Η Άνγκελα Mέρκελ πρώτος «στόχος» της NSA
Η αμερικανική υπηρεσία πληροφοριών NSA είχε χαρακτηρίσει την Καγκελάριο της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ ως έναν από τους βασικότερους στόχους παρακολούθησης διεθνώς. Σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό «Der Spiegel» που επικαλείται έγγραφα του Έντουαρντ Σνόουντεν, οι αμερικανικές υπηρεσίες είχαν χαρακτηρίσει τη Γερμανία στόχο ιδίου επιπέδου με τη Σομαλία, το Ιράκ και τη Κολομβία.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που επικαλείται το γερμανικό περιοδικό, οι αμερικανικές αρχές έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για τις συζητήσεις για την περαιτέρω ενοποίηση της Ε.Ε – της μεγαλύτερης οικονομίας του πλανήτη- την οποία χαρακτήρισαν ως μια από τις μεγαλύτερες απειλές των ΗΠΑ. 

Κλείσιμο
Η Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία είναι η μεγαλύτερη οικονομία του κόσμου, βρίσκεται σε συζητήσεις με τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής για τη δημιουργία μιας ελεύθερης ζώνης εμπορίου. 

Οι συζητήσεις για την πιθανή οικονομική και δημοσιονομική ενοποίηση της ευρωζώνη που διεξάγονται κατά τη διάρκεια της Κρίσης είναι ένας από τους μεγαλύτερους φόβους των ΗΠΑ και άλλων μεγάλων δυνάμεων. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης