Double - double o Αντετοκούνμπο, αλλά ήττα για τους Μπακς
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μπορεί να σημείωσε ακόμα ένα double - double και να ήταν ο πρώτος σκόρερ των Μπακς, όμως τα «ελάφια» ηττήθηκαν από τους Ουίζαρντς με 107-102 και υποχώρησαν στο 14-15
Ένας Αντετοκούνμπο, δεν αρκούσε για τους Μπακς κόντρα στους Ουίζαρντς! Ο Γιάνναρος, τα έδωσε για ακόμα μια φορά όλα, αλλά οι Μπακς ηττήθηκαν με 107-102 και έπεσαν στο 14-15.
Ο διεθνής άσος, σημείωσε 22 πόντους (2/7 διπ., 0/1 τριπ, 8-11 β.) και σημείωσε double double με τα 12 ριμπάουντ που μάζεψε. Επίσης, είχε 7 ασίστ και 2 λάθη. Τον Γιάννη ακολούθησε ο Σνελ με 20 πόντους.
Για τους νικητές, που ανέβηκαν στο 14-16, ματσάρα έκανε ο Πόρτερ, που σημείωσε 32 πόντους, ενώ σημείωσε και double double με τα 13 ριμπάουντ που μάζεψε. Τον ακολούθησε ο Μπιλ με 22 πόντους.
Η Εθνική Ασφαλιστική ενισχύει την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας με 12 ειδικά οχήματα για την αποτελεσματικότερη διαχείριση κρίσιμων καταστάσεων και έκτακτων αναγκών στην περιοχή