ΝΒΑ: Μισή χαρά για Γιάννη, επέστρεψε νικητής ο Γουέιντ στο Μαιάμι

ΝΒΑ: Μισή χαρά για Γιάννη, επέστρεψε νικητής ο Γουέιντ στο Μαιάμι

Παρά την καλή εμφάνιση του Αντετοκούνμπο οι Μπακς γνώρισαν την ήττα από τους Πέλικανς που δεν είχαν νίκη στο πρωτάθλημα - Επιστροφή Γουέιντ στο Μαϊάμι και νίκη των Μπουλς

ΝΒΑ: Μισή χαρά για Γιάννη, επέστρεψε νικητής ο Γουέιντ στο Μαιάμι
Οι Πέλικανς δεν είχαν νίκη σε οκτώ ματς, αλλά έσπασαν το ρόδι επικρατώντας 112-106 των Μπακς στο Μιλγουόκι. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε 17 πόντους (3/4 βολές, 7/16 δίποντα), 10 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο, 2 τάπες και 3 λάθη σε 34:31, αλλά φορτώθηκε με πέμπτο φάουλ 5:53 πριν το τέλος και επέστρεψε με 2:40 να απομένουν, χωρίς να μπορεί να αντιστρέψει την κατάσταση μαζί με τον Τζαμπάρι Πάρκερ που είχε 33 πόντους. Ο Άντονι Ντέιβις με 32 πόντους, 8 ριμπάουντ και 4 τάπες έκανε τη διαφορά για τη Νέα Ορλεάνη. 

Ο Ντουέιν Γουέιντ αποθεώθηκε στην επιστροφή του στο Μαϊάμι, όπου πέρασε τα προηγούμενα 13 χρόνια της καριέρας του κατακτώντας τρία πρωταθλήματα. Ο ίδιος έδειχνε επηρεασμένος μένοντας στους 13 πόντους με 5/17 σουτ, ωστόσο οι Μπουλς κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 98-95 έχοντας πρώτο σκόρερ τον Τζίμι Μπάτλερ με 20 πόντους και πολύτιμο τον Ραζόν Ρόντο με 16 πόντους, 12 ριμπάουντ και 6 ασίστ. 

Οι Γουόριορς έστησαν πάρτι στο Ντένβερ με 125-101 και τον Στεφ Κάρι να μην κάνει μεν νέο ρεκόρ τριπόντων, αλλά να παραμένει «καυτός». Ο ηγέτης των «πολεμιστών» είχε 33 πόντους με 7/13 σουτ πίσω από τα 7,25μ., καθώς επίσης 7 ασίστ και 5 ριμπάουντ. Κλέι Τόμπσον με 19 και Κέβιν Ντουράντ με 18 πόντους ακολούθησαν. 

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Best of Network

Δείτε Επίσης