Οι ελληνικές ομάδες ξεκινούν τις εγχώριες υποχρεώσεις τους αυτό το Σαββατοκύριακό.
Το φετινό πρωτάθλημα αναμένεται να είναι το πιο αμφίρροπο των τελευταίων ετών, τόσο στην μάχη για το πρωτάθλημα, αλλά και σε αυτή για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια και την αποφυγή του υποβιβασμού.
Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ ή ΠΑΟΚ θα χαμογελάσουν στο τέλος; Ποιός θα τερμαστίσει στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα; Θα τερματίσει ο Παναθηναϊκός πάνω από την ΑΕΚ; Μπεργκ ή Καρντόζο θα βρουν περισσότερες φορές δίχτυα; Θα ξεπεράσει η Λάρισα τη Βέροια στην επαρχιακή κόντρα;
Oι traders του Stoiximan ετοίμασαν περισσότερα από 100 μακροχρόνια στοιχήματα για το ελληνικό πρωτάθλημα με επιλογές που δεν μπορούν να βρεθούν πουθενά αλλλού.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.