Τα «χώνει» στον Ντουράντ και ο δήμαρχος της Οκλαχόμα Σίτυ
«Μας σνόμπαρε κάποιος για τον οποίο νοιαζόμαστε πολύ» είπε ο Μικ Κορνέτ
Η μετεγγραφή του Κέβιν Ντουράντ απ' τους Θάντερ στους Ουόριορς δεν έμεινε ασχολίαστη ούτε απ' τον Δήμαρχο της Οκλαχόμα Σίτι, Μικ Κορνέτ.
«Μας σνόμπαρε. Δεν είχαμε ιστορία. Ο Κέβιν ήταν ο δικός μας Έρνι Μπανκς κι ο δικός μας Μάικλ Τζόρνταν. Αυτός είναι η ιστορία... Μας σνόμπαρε κάποιος για τον οποίο νοιαζόμαστε πολύ. Αυτή είναι η συναισθηματική πλευρά της υπόθεσης» είπε στο ESPN Radio και συνέχισε: «Εξελίχθηκε σε απίθανη μορφή για τον πόλη. Αν έλεγες πως είσαι απ' την Οκλαχόμα Σίτι, πιθανότατα θα σου έλεγαν για τον Κέβιν Ντουράντ ή για τους Θάντερ. Μας έβαλε στο χάρτη».
«Υπάρχει μία αίσθηση πανικού» συμπλήρωσε μεταξύ άλλων.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.
Η Εθνική Ασφαλιστική ενισχύει την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας με 12 ειδικά οχήματα για την αποτελεσματικότερη διαχείριση κρίσιμων καταστάσεων και έκτακτων αναγκών στην περιοχή