Από τα ξημερώματα της Δευτέρας, ο Βενεζουελάνος μεσοεπιθετικός είναι πλέον ελεύθερος από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της εθνικής του ομάδας και πλέον μπαίνει στην τελική ευθεία η ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην ΑΕΚ.
Ο Βάργκας, που θα ταξιδέψει στην πατρίδα του αρχικά μαζί με την υπόλοιπη αποστολή της Βενεζουέλας, βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή αυτές τις μέρες με τους ανθρώπους της Ένωσης και δεν αποκλείεται ακόμη και εντός της Τρίτης (23/6) να γίνει η καθοριστική συνεννόηση για προγραμματιστεί η ημερομηνία της άφιξής του στην Ελλάδα.
Όπως αναφέρει η Ώρα των Σπορ, η Παρασκευή 26/6 φαντάζει αυτήν τη στιγμή ως η πιθανότερη ημέρα για την άφιξη του 28χρονου στην Αθήνα και θεωρείται σίγουρο ότι δεν θα χρειαστεί παραπάνω από μία εβδομάδα για να οριστικοποιηθεί.
Πηγή:
gazzetta.gr