Παναθηναϊκός: Κανονικά Γκιστ και Φώτσης κόντρα στη Ζαλγκίρις
Οι δύο φόργουορντ αισθάνονται όλο και καλύτερα και γι’ αυτό ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς τους υπολογίζει κανονικά για την αναμέτρηση στο Κάουνας
Όμορφη μέρα η Τετάρτη (11/3) στον Παναθηναϊκό! Ο… συναγερμός για τους Τζέιμς Γκιστ και Αντώνη Φώτση έληξε και έτσι αμφότεροι αναμένεται να ταξιδέψουν στο Κάουνας για την αναμέτρηση με τη Ζαλγκίρις!
Ο Αμερικανός φόργουορντ ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα που είχε στον προσαγωγό και γι' αυτό ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα. Από την άλλη, ο «Batman» έκανε ατομικό, λόγω του αιματώματος στο γόνατο που αποκόμισε από το ματς με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο η κατάστασή του δεν εμπνέει καμία ανησυχία.
Οι σπουδές στο BCA College στο Business και το Digital Marketing δίνουν στους νέους το «εισιτήριο» για να μπουν δυνατά σε μια αγορά που αλλάζει συνεχώς, να ξεχωρίσουν, και να φτιάξουν το δικό τους μέλλον