Στους 3-4 μήνες υπολογίζεται η απουσία του - Ευχές για ταχεία ανάρρωση από την ΚΑΕ Ολυμπιακός
Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε ο Ιωάννης Παπαπέτρου το μεσημέρι της Πέμπτης. Όπως αναμενόταν –κι ενώ του είχε ήδη τοποθετηθεί γύψος- με το που επέστρεψε απ’ το Τρεβίζο της Ιταλίας, υπεβλήθη σε εγχείρηση για να ξεπεράσει το κάταγμα περόνης.
Όπως αναφέρουν οι «ερυθρόλευκοι» στον 20χρονο φόργουορντ έγινε εσωτερική οστεοσύνθεση του κατάγματος και συρραγή των συνδεσμικών στοιχείων που είχαν υποστεί ρήξη.
Η απουσία του από τα γήπεδα υπολογίζεται στους 3-4 μήνες και βάσει των μέχρι τώρα δεδομένων πολύ δύσκολα θα προχωρήσουν σε μεταγραφή οι Πειραιώτες για να καλύψουν το κενό.
Πάντως, η προετοιμασία του Ολυμπιακού συνεχίζεται κανονικά στη γειτονική χώρα και σήμερα υπήρξαν και νέες αφίξεις, αφού έφτασαν για να ενσωματωθούν οι Μάντζαρης-Σλούκας.
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»
Οι «Ημέρες ART/ TECH by COSMOTE TELEKOM» στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, με δωρεάν είσοδο και δράσεις για όλους, είναι μια γιορτή τέχνης και τεχνολογίας που προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους τη δυνατότητα να συνδημιουργήσουν και να πειραματιστούν μέσα από μία σειρά καινοτόμων διαδραστικών εμπειριών