Σε 33 χρόνια φυλακιση καταδικάστηκε ο γιος του Πελέ
Ο Έντσον Τσόλμπι Νασιμέντο είχε στενές σχέσεις με το καρτέλ του «βαρόνου» των ναρκωτικών, Ρονάλντο «Ναλντίνιο» Ντουάρτε Μπαρσότι
Ένοχος για ξέπλυμα χρήματος για λογαριασμού καρτέλ ναρκωτικών κρίθηκε ο 43χρονος γιος του Πελέ, Εντίνιο, με απόφαση δικαστηρίου της Βραζιλίας.
Ο κατά κόσμον Έντσον Τσόλμπι Νασιμέντο, καταδικάστηκε πρωτόδικα σε ποινή κάθειρξης 33 ετών, καθώς αποδείχθηκε ότι είχε στενές σχέσεις με τον «βαρώνο» Ρονάλντο «Ναλντίνιο» Ντουάρτε Μπαρσότι. Σύμφωνα πάντως με τα μέσα της Βραζιλίας, θα αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση έως ότου εκδικαστεί η έφεση.
Ο Εντίνιο, του οποίου η υπόθεση εκκρεμεί από το 2005, ομολόγησε ότι είχε αγοράσει ναρκωτικά από την συμμορία του «Ναλντίνιο», αλλά αρνήθηκε ότι είχε σχέσεις μαζί του. Για την ίδια υπόθεση, την ίδια ποινή κάθειρξης αντιμετωπίζουν ακόμη τρία άτομα, ενώ κατασχέθηκαν όλα τους τα περιουσιακά στοιχεία.
Είναι η μέθοδος που διατηρεί ανέπαφο το φυσικό άρωμα και την αυθεντική γεύση του σκληρού σιταριού, «κλειδώνοντας» τις βιταμίνες, τις πολύτιμες πρωτεΐνες του και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος
Εξαιρετική ευελιξία στη χρήση, κορυφαία απόδοση, ανεπανάληπτη καθαριότητα και απαράμιλλο στυλ: Αυτά είναι ορισμένα μόνο από τα πλεονεκτήματα της νέας σειράς Dyson Pencil Range που συνδυάζει τη μίνιμαλ σχεδίαση με τη μάξιμουμ εργονομία για να φέρει (άλλη) μία επανάσταση στο σπίτι μας.