Λένε πως μερικοί άνθρωποι έχουν φυσικό ταλέντο από την ώρα που γεννιούνται. Στην περίπτωση του μόλις 15 μηνών Τάμυ Έικρ αυτό ισχύει και με το παραπάνω
Στο βίντεο που έφερε στο φως της δημοσιότητας η αμερικανική ιστοσελίδα Ηuffington Post, βλέπουμε τον μικρούλη να εξασκείται σε μια μικρή μπασκέτα, έχοντας μάλιστα έξι συνεχόμενα εύστοχα σουτ!
Ο ίδιος φαίνεται να το χαίρεται ιδιαίτερα, καθώς στο τέλος του βίντεο πανηγυρίζει, χειροκροτώντας το εαυτό του! Θα ακολουθήσουμε λοιπόν την προτροπή της Ηuffington και να απαιτήσουμε και εμείς από κάποια ομάδα του ΝΒΑ να υπογράψει συμβόλαιο με τον Τάμυ από τώρα.
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.