Μετά την μπουλντόζα που ξεκίνησε τις χωματουργικές εργασίες στην έκταση που θα κατασκευαστεί το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, χθες μπήκε και το γεωτρύπανο όπως ήταν προγραμματισμένο για να κάνει γεωτρήσεις στις τέσσερις πλευρές του γηπέδου.
Από νωρίς το πρωί βρέθηκαν στον χώρο τοπογράφοι και από σήμερα αρχίζουν οι εργασίες για στρωματοποίηση και τη μελέτη ποιότητας του υπεδάφους. Μέχρι το τέλος του μήνα θα ολοκληρωθούν οι μελέτες και στη συνέχεια θα κατατεθούν στις αρμόδιες υπηρεσίες για να πάρει οικοδομική άδεια η ΑΕΚ.
Δεκάδες φίλαθλοι του Δικέφαλου επισκέφθηκαν και εχθες τον χώρο , έβγαλαν φωτογραφίες και έδωσαν τον δικό τους τόνο.
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.