Μύδια μαρινιέρ

Μύδια μαρινιέρ

Η διεθνής εκδοχή για τα αχνιστά μύδια γίνεται ιδανικά σε μαντεμένια κατσαρόλα και είναι από τους καλύτερους μεζέδες για λευκό κρασί. Μπορείτε βέβαια να τα συνοδέψετε και με ουζάκι ή τσίπουρο.

Μύδια μαρινιέρ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης