Δέκα κλοπές από δύο ανήλικους και 20χρονο στη Μεσσηνία

Δέκα κλοπές από δύο ανήλικους και 20χρονο στη Μεσσηνία

Εκλεβαν καταστήματα στην Καλαμάτα και στα χωριά

Δέκα κλοπές από δύο ανήλικους και 20χρονο στη Μεσσηνία
Εφιάλτες είχε προκαλέσει στους ιδιοκτήτες καταστημάτων της πόλης και των κοινοτήτων του Δήμου Καλαμάτας μια τριμελής συμμορία διαρρηκτών, δυο από τους οποίους ανήλικοι, οι οποίοι διέπραξαν δέκα κλοπές και απόπειρες μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα. Η τελευταία κλοπή, όμως, σήμανε το τέλος της δράσης τους.

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας κινητοποιήθηκαν μετά την καταγγελία που δέχθηκαν ότι τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας τρεις άγνωστοι εισέβαλαν σε ένα κατάστημα χωριού του Δήμου Καλαμάτας και άρπαξαν μετρητά και δύο αεροβόλα όπλα. Η υπόθεση εξιχνιάστηκε άμεσα, τα στοιχεία ταυτότητας των δραστών εξακριβώθηκαν και το απόγευμα της Τρίτης, πριν εκπνεύσει το αυτόφωρο, συνελήφθησαν στο χωριό τους ένας 20χρονος και δύο ανήλικοι, όλοι Έλληνες. Στην κατοχή τους βρέθηκαν τα κλεμμένα αεροβόλα, τα οποία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους. 

Κλείσιμο
Στο πλαίσιο της προανάκρισης προέκυψε ότι, από τις 31 Οκτωβρίου ως τις 25 Νοεμβρίου, ο 20χρονος και οι ανήλικοι είχαν διαπράξει άλλες έξι κλοπές και τρείς απόπειρες κλοπής σε επιχειρήσεις στην Καλαμάτα και τα γύρω χωριά και είχαν αρπάξει διάφορα χρηματικά ποσά ηλεκτρονικές συσκευές, εργαλεία και διάφορα άλλα αντικείμενα. Οι τρεις νεαροί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας με κατηγορίες για σύσταση συμμορίας και για διακεκριμένες κλοπές, ενώ σε βάρος των γονέων των ανήλικων σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης