Αλμυρός: Ο καυγάς μεταξύ μαθητών κατέληξε σε bullying

Αλμυρός: Ο καυγάς μεταξύ μαθητών κατέληξε σε bullying

Οι τρεις μαθητές τσακώθηκαν για ένα προσωπικό θέμα του ενός από αυτούς, αλλά ο καυγάς εξελίχθηκε στον βασανισμό του ενός από τους άλλους δυο

Αλμυρός: Ο καυγάς μεταξύ μαθητών κατέληξε σε bullying
Απρόοπτη τροπή πήρε η εκδρομή των μαθητών ενός Γυμνασίου από τον Αλμυρό Μαγνησίας, εξ αιτίας του περιστατικού bullying σε βάρος ενός από αυτούς που δυο συμμαθητές του με τους οποίους διαπληκτίστηκε. Μάλιστα, κατέληξε στην αποβολή των δραστών.

Οι τρεις μαθητές τσακώθηκαν για ένα προσωπικό θέμα του ενός από αυτούς, αλλά ο καυγάς εξελίχθηκε στον βασανισμό του ενός από τους άλλους δυο! Ο ένας άρχισε να σέρνει από τα πόδια το θύμα, ενώ ο φίλος του βιντεοσκοπούσε τη σκηνή με το κινητό του! Για το επεισόδιο ενημερώθηκε ο διευθυντής του σχολείου, που επέβαλε τριήμερη αποβολή στους δυο δράστες.

Η υπόθεση έφτασε και ως τον διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, ενώ διατάχθηκε έρευνα για να εξακριβωθεί αν το επίμαχο οπτικό υλικό διαγράφηκε από το κινητό του μαθητή που το κατέγραψε ή αν δημοσιοποιήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάτι που δεν φαίνεται να συνέβη.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε Επίσης