Δυο νεαροί είχαν ρημάξει τον Τύρναβο

Δυο νεαροί είχαν ρημάξει τον Τύρναβο

Οι δράστες είχαν αρπάξει πλήθος μπαταρίες οχημάτων, ηλεκτρικά εργαλεία και διάφορα εξαρτήματα, μέρος των οποίων βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους δικαιούχους

Δυο νεαροί είχαν ρημάξει τον Τύρναβο
Το αλυσοπρίονο που μετέφερε ένας 30χρονος στην περιοχή του Τυρνάβου κίνησε υποψίες στους αστυνομικούς που του έκαναν προσαγωγή στο τοπικό τμήμα. Αυτή ήταν η άκρη του νήματος για την εξιχνίαση 25 κλοπών στην πόλη και την ευρύτερη περιοχή!

Σύντομα αποδείχθηκε ότι ο νεαρός Έλληνας είχε κλέψει το αλυσοπρίονο από την ιδιοκτησία ενός 25χρονου σε αγροτική περιοχή του Τυρνάβου. Στην προανάκριση, όμως, ομολόγησε ότι μαζί με έναν 25χρονο συνεργό του είχαν ρημάξει από τις 19 Αυγούστου 22 επιχειρήσεις, αποθήκες, οχήματα και γεωργικά μηχανήματα, ενώ είχαν κλέψει και τρία δίκυκλα!

Κλείσιμο
Οι δράστες είχαν αρπάξει πλήθος μπαταρίες οχημάτων, ηλεκτρικά εργαλεία και διάφορα εξαρτήματα, μέρος των οποίων βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους δικαιούχους. Ο 30χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας και του ασκήθηκε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές, όπως και στον 25χρονο που αναζητείται.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης