Ξάνθη: Το νερό στα πλαστικά μπουκάλια περιείχε... LSD!

Ξάνθη: Το νερό στα πλαστικά μπουκάλια περιείχε... LSD!

Ο νεαρός δράστης είχε ακόμη στην κατοχή του 5,1 γραμμάρια κοκαΐνης, δύο συσκευασίες με το ναρκωτικό MDMA βάρους 3,5 γραμμαρίων, τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 16,9 γραμμαρίων

Ξάνθη: Το νερό στα πλαστικά μπουκάλια περιείχε... LSD!
Παραξενεύτηκαν οι άνδρες της Ασφαλείας που έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι ενός 23χρονου στην Ξάνθη, όταν είδαν τον εκπαιδευμένο σκύλο ανιχνευτή να αντιδρά θετικά μόλις μύρισε τα μικρά... μπουκάλια νερού που υπήρχαν εκεί! Χρειάστηκε χημική ανάλυση για να διαπιστωθεί ότι μέσα στο νερό ήταν αναμειγμένο το παραισθησιογόνο ναρκωτικό LSD!

Τα τέσσερα πλαστικά μπουκάλια με νερό συνολικού βάρους ενός κιλού και 275 γραμμαρίων κατασχέθηκαν. Και δεν ήταν τα μόνα, καθώς ο νεαρός είχε ακόμη στην κατοχή του 5,1 γραμμάρια κοκαΐνης, δύο συσκευασίες με το ναρκωτικό MDMA βάρους 3,5 γραμμαρίων, τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 16,9 γραμμαρίων, ενώ καλλιεργούσε και δυο χασισόδεντρα ύψους 0,08 ως 0,10 εκατοστών!

Κλείσιμο
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών με την οποία οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ οι αστυνομικοί κατέσχεσαν στην κατοχή του και 400 ευρώ, ως προερχόμενα από την διακίνηση ναρκωτικών.

*** Πάνω στο αλισβερίσι συνελήφθησαν μέρα- μεσημέρι στο Βόλο ένας 41χρονος και ένας 28χρονος, οι οποίοι εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών τη στιγμή που ο πρώτος παρέδιδε 13 ναρκωτικά χάπια στο δεύτερο και έπαιρνε ως αντάλλαγμα 25 ευρώ. Τα ναρκωτικά δισκία κατασχέθηκαν και οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης