Με «μάχη» που χρειάζεται «υπομονή και επιμονή» χαρακτήρισε ο δήμαρχος της Αθήνας Γιώργος Καμίνης την επιχείρηση που απαιτείται για την διατήρηση του κτηρίου του Πολυτεχνείου.
Συνεχώς οι τοίχοι του ιστορικού κτηρίου που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας γεμίζουν γκράφιτι κι έτσι απαιτείται η επέμβαση των υπηρεσιών καθαριότητας του δήμου για τον καθαρισμό τους.
Αυτό συνέβη και το πρωί του Σαββάτου, όταν ο δήμαρχος τουίταρε ευχαριστημένος τα αποτελέσματα, δίνοντας παράλληλα συγχαρητήρια στους εργαζομένους του.
Αν σκέφτεστε να οργανώσετε ή να ανανεώσετε τον χώρο εργασίας στο σπίτι ή στο γραφείο, αυτή είναι η στιγμή να το κάνετε στον ΔΡΟΜΕΑ με τον καλύτερο συνδυασμό κόστους-οφέλους.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.