Δυο Έλληνες ηλικίας 35 και 23 χρόνων οδηγήθηκαν στα γραφεία της Ασφαλείας για την προανάκριση
Η δεύτερη διάρρηξη σε ένα σπίτι στην Καλαμάτα ήταν και η τελευταία για ένα «δίδυμο» κακοποιών που έγιναν αντιληπτοί από τους ενοίκους και τράπηκαν σε φυγή, για να συλληφθούν λίγο αργότερα από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ..
Όταν οι δυο Έλληνες ηλικίας 35 και 23 χρόνων οδηγήθηκαν στα γραφεία της Ασφαλείας για την προανάκριση, αποκαλύφθηκε ότι νωρίτερα είχαν εισβάλει σε άλλο ένα σπίτι και είχαν αρπάξει ένα τσαντάκι ώμου αλλά και ότι από τις 26 Ιουνίου είχαν διαρρήξει συνολικά άλλα τέσσερα σπίτια στην πόλη και είχαν κλέψει χρήματα, κοσμήματα και χρυσαφικά αξίας άνω των 4.500 ευρώ.
Κατά τις έρευνες που ακολούθησαν στις κατοικίες των δραστών, βρέθηκαν250 ευρώ και δύο κινητά, ενώ κατασχέθηκε και ένα αυτοκίνητο ως μέσο για την διάπραξη των διαρρήξεων. Οι δυο τους οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ο οποίος τους άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές και τους παρέπεμψε να απολογηθούν στον ανακριτή. Οι έρευνες συνεχίζονται για την εξιχνίαση τυχόν άλλων κλοπών που έχουν διαπράξει.
Διαθέτει 5 ακαδημαϊκές σχολές και 10 πανεπιστημιακά προγράμματα - Πάνω από 35 χρόνια εμπειρίας στη βρετανική τριτοβάθμια εκπαίδευση, με χιλιάδες αποφοίτους από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.