Αναξιοκρατικές διαδικασίες επιλογής διευθυντών καταγγέλλουν οι εφοριακοί

Αναξιοκρατικές διαδικασίες επιλογής διευθυντών καταγγέλλουν οι εφοριακοί

Η Ομοσπονδία των εφοριακών αντιδρά στις διαδικασίες για την επιλογή προϊσταμένων των υπηρεσιών της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων και ξεκινά κινητοποιήσεις

Αναξιοκρατικές διαδικασίες επιλογής διευθυντών καταγγέλλουν οι εφοριακοί
Ολοκληρώνεται φαίνεται η περίοδος χάριτος που οι εφοριακοί είχαν δώσει προς τη νέα κυβέρνηση, πολύ δε περισσότερο προς τη Γενική Γραμματεία Εσόδων με την οποία βρίσκονται ήδη σε μακρά αντιπαράθεση εδώ και καιρό.

Η Εκτελεστική  Επιτροπή της ΠΟΕ–ΔΟΥ αποφάσισε  να πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο χώρο συνεδρίασης του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου Επιλογής Διευθυντών της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων .

Όπως τονίζεται σε σχετική αανκοίνωση του δ.σ. των συνδικαλιστών των εφοριακών τονίζεται πως "αγωνιζόμαστε για να προστατεύσουμε την απαιτούμενη αξιοκρατία στον ευαίσθητο χώρο των φορολογικών υπηρεσιών. Παρά το ότι είχαμε προειδοποιήσει την πολιτική  ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών για τις εξελίξεις, δυστυχώς δεν εισακουστήκαμε.

Οι λογικές των αποκλεισμών ικανών εφοριακών, της αναπαραγωγής αναξιοκρατικών επιλογών του παρελθόντος και της εφαρμογής μνημονιακών επιλογών ήταν πάντοτε απέναντι στις συνδικαλιστικές μας τακτικές και θα είναι με δυναμικότητα και τώρα.

Εάν κάποιοι στο Υπουργείο Οικονομικών επιλέγουν τη σύγκρουση και την αναστάτωση των υπηρεσιών εμείς δεν θα γίνουμε τα θύματα αυτών των επιλογών".
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης