Αιτωλοακαρνανία: Έκλεψαν αλεξικέραυνο από σχολείο για δεύτερη φορά

Αιτωλοακαρνανία: Έκλεψαν αλεξικέραυνο από σχολείο για δεύτερη φορά

Οι δράστες που ξήλωσαν όλο το χαλκό από το αλεξικέραυνο του σχολείου, πρέπει να ήταν οι ίδιοι που είχαν «χτυπήσει» το Γυμνάσιο και κατά τη διάρκεια των διακοπών των Χριστουγέννων το 2012

Αιτωλοακαρνανία: Έκλεψαν αλεξικέραυνο από σχολείο για δεύτερη φορά
Δεν πρόλαβε καλά- καλά να ξεκινήσει η νέα σχολική χρονική και τα σχολεία μπήκαν ήδη στο στόχαστρο επιτήδειων «κυνηγών» χαλκού! Μάλιστα, οι μαθητές στο Γυμνάσιο της Κατοχής Αιτωλοακαρνανίας θα βρεθούν στο έλεος των… κεραυνών εξ αιτίας τους!

Οι δράστες που ξήλωσαν όλο το χαλκό από το αλεξικέραυνο του σχολείου, πρέπει να ήταν οι ίδιοι που είχαν «χτυπήσει» το Γυμνάσιο και κατά τη διάρκεια των διακοπών των Χριστουγέννων του 2012! Τότε, όπως κατήγγειλε με επιστολή της η διευθύντρια, εκτός από την κλοπή του χαλκού, είχαν διαρρήξει το κτίριο και είχαν αρπάξει υπολογιστές, κασετόφωνα και άλλα αντικείμενα.

*** Δυο διαρρήξεις σπιτιών με άγνωστους δράστες καταγράφηκαν μέσα σε λίγες ώρες στο Ηράκλειο. Στο πρώτο από αυτά στην περιοχή Φοινικιά, οι διαρρήκτες μπήκαν από την μπαλκονόπορτα και άρπαξαν δυο υπολογιστές και δυο κινητά, ενώ από το δεύτερο σπίτι στην περιοχή της πλατείας ΕΟΚ έκλεψαν χρήματα, κοσμήματα και δύο ρολόγια.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης