Μια ολόκληρη παραλία, αυτή της Μάνδρας στην Ξάνθη, κατάφεραν να... «σκανδαλίσουν» δυο τουρίστες την περασμένη Πέμπτη που επέλεξαν να κάνουν γυμνισμό!
Το ηλικιωμένο ζευγάρι από το εξωτερικό που επισκέφθηκε την παραλία του οικισμού Μάνδρας, σε ώρα «αιχμής», προκάλεσε την έντονη αντίδραση του λουόμενων, όταν επιχείρησαν να απαλλαχτούν από τα ρούχα και τα μαγιό τους και να κάνουν μπάνιο γυμνοί.
Κάποιοι μάλιστα δεν δίστασαν να κάνουν και παρατηρήσεις στο ζευγάρι ακόμα και να ζητήσουν την παρέμβαση της αστυνομίας!
Τελικά οι τουρίστες αναγκάστηκαν να «συμμορφωθούν» και να φορέσουν τα ρούχα τους...
Μια διαφορετική Ημέρα Υιοθεσίας και Ενημέρωσης για την Υπεύθυνη Κηδεμονία Ζώων Συντροφιάς (και ειδικά εκείνων που έχουν διασωθεί από τις καλοκαιρινές πυρκαγιές) πραγματοποιείται το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.