Φλώρινα: Έκανε επτά διαρρήξεις χωρίς να κλέψει... το παραμικρό

Φλώρινα: Έκανε επτά διαρρήξεις χωρίς να κλέψει... το παραμικρό

O νεαρός «μπουκαδόρος» συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Αμυνταίου, που εξακρίβωσαν την ταυτότητά του άμεσα

Φλώρινα: Έκανε επτά διαρρήξεις χωρίς να κλέψει... το παραμικρό
Τον τίτλο του πιο… γκαντέμη διαρρήκτη διεκδικεί με αξιώσεις ένας 20χρονος που κατάφερε να εισβάλει μέσα σε λίγες ώρες, όχι σε ένα ή δυο αλλά σε… επτά σπίτια στον Φιλώτα της Φλώρινας, χωρίς όμως να καταφέρει να κλέψει το παραμικρό.

Το κλου της υπόθεσης, ήταν ότι ο νεαρός «μπουκαδόρος» συνελήφθη κιόλας από αστυνομικούς του τμήματος Αμυνταίου, που εξακρίβωσαν την ταυτότητά του άμεσα. Ο 20χρονος δυσκολεύτηκε να τους πείσει ότι δεν βρήκε χρήματα η πολύτιμα αντικείμενα, αλλά αυτό επιβεβαιώθηκε από τους ενοίκους των σπιτιών που διέρρηξε. Έτσι, παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης κατηγορούμενος για απόπειρες κλοπών.

Κλείσιμο
Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα για τον εντοπισμό δύο γυναικών και δύο ανδρών ηλικίας από 19 ως 36 χρόνων, που ταυτοποιήθηκαν ως δράστες της διάρρηξης που είχε γίνει την περασμένη Τετάρτη σε ένα σπίτι στην περιοχή Τρία Γεφύρια Κέρκυρας
με λεία ένα χρυσό δαχτυλίδι, μία χρυσή αλυσίδα και μικρό χρηματικό ποσό. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης