Καθημερινοί «επισκέπτες» είχαν γίνει στο Πολυτεχνείο Κρήτης στο Ακρωτήρι Χανίων δυο νεαροί Έλληνες, όχι όμως επειδή… διψούσαν για μάθηση! Στόχος τους ήταν ο χαλκός από τα αλεξικέραυνα στις οροφές των κτιρίων, τα οποία «ξήλωναν» με… δόσεις!
Οι «κυνηγοί» χαλκού, ένας 23χρονος και ένας 26χρονος, αφαιρούσαν τμηματικά τα καλώδια του αλεξικέραυνου για να μην κινήσουν υποψίες, αλλά σε μια από τις εισβολές τους στο χώρο έγιναν αντιληπτοί από αστυνομικούς του τμήματος Σούδας και της Ασφαλείας Χανίων που τους είδαν ανεβασμένους στην ταράτσα μέσα στη νύχτα και τους συνέλαβαν
Οι δύο νεαροί ομολόγησαν ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που έκλεβαν καλώδια από το αλεξικέραυνο και μάλιστα στα σπίτια τους βρέθηκαν τα εργαλεία που χρησιμοποιούσαν για τη αποκόλληση των σωλήνων χαλκού και κατασχέθηκαν.
Η προανάκριση συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν έχουν «χτυπήσει» και άλλα κτίρια και στο μεταξύ οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.
Επωφεληθείτε τώρα από τις μεγάλες εκπτώσεις της LA VIE EN ROSE για να αποκτήσετε μοναδικές φόρμουλες που μετατρέπουν την καθημερινή ρουτίνα σε μια μοναδική εμπειρία προσωπικής περιποίησης.