YouTube Music Awards για πρώτη φορά!

YouTube Music Awards για πρώτη φορά!

Την παρουσίαση έχει αναλάβει ο Jason Schwartzman, ενώ στην σκηνή θα εμφανιστούν μεταξύ άλλων οι Arcade Fire, η Lady Gaga και ο Eminem

YouTube Music Awards για πρώτη φορά!
Τα δικά του μουσικά βραβεία θα απονείμει για πρώτη φορά ο ιστότοπος YouTube θα απονείμει τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας (ώρα Ελλάδος).

Στην εκδήλωση για τα YouTube Music Awards, η οποία προβλέπεται να αρχίσει στις 18:00 τοπική ώρα της Κυριακής (01:00 ώρα Ελλάδος της Δευτέρας), θα εμφανιστούν μεγάλα ονόματα της μουσικής σκηνής, όπως η Lady Gaga και ο Eminem.

Κλείσιμο
Η σκηνοθεσία της εκδήλωσης αποτελεί από μόνη της ένα σημαντικό γεγονός, καθώς το YouTube, το οποίο ανήκει στην Google, την έχει αναθέσει στον σκηνοθέτη Spike Jonze, δημιουργό κυρίως της ταινίας «Στο Μυαλό του Τζον Μάλκοβιτς».

Την παρουσίαση των Μουσικών Βραβείων YouTube έχει αναλάβει ο ηθοποιός Jason Schwartzman, ενώ στην σκηνή θα εμφανιστούν μεταξύ άλλων και οι Arcade Fire.

Η ιδιαιτερότητα των βραβείων αυτών έγκειται στον τρόπο επιλογής των υποψηφίων. Πρόκειται, όπως αναφέρει το ίδιο το YouTube, για τους καλλιτέχνες, τα βίντεο των οποίων «εσείς οι χρήστες του Ίντερνετ είδατε περισσότερο, μοιραστήκατε και αγαπήσατε κατά την διάρκεια της περασμένης χρονιάς».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης