H Dulce Pontes στο Λυκαβητό

H Dulce Pontes στο Λυκαβητό

Μια ιδιαίτερη φωνή που έχει χαρακτηριστεί ως μια πιο “ανατολίτικη βερζιόν της Έλλα Φιτζέραντ”, η πορτογαλίδα ερμηνεύτρια, Dulce Pontes έρχεται στην Αθήνα..

H Dulce Pontes στο Λυκαβητό

Μια ιδιαίτερη φωνή που έχει χαρακτηριστεί ως μια πιο “ανατολίτικη βερζιόν της Έλλα Φιτζέραντ”, η πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Dulce Pontes έρχεται στην Αθήνα..

Η καλλιτέχνιδα είναι γνωστή και αγαπημένη του ελληνικού κοινού και έχει πολλές συνεργασίες με μεγάλους καλλιτέχνες όπως οι Cesaria Evora, Carlos Nunez, Paco Pena, Estrella Morente, Andrea Bocelli, Γιώργος Νταλάρας, Στέφανος Κορκολής, Ελευθερία Αρβανιτάκη κλπ.

Κλείσιμο

Η Dulce Pontes δικαίως έχει αναδειχθεί σε σταρ της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, καθώς οι καλλιτεχνικές της αναζητήσεις δεν γνωρίζουν όρια και σύνορα. Παράλληλα, θεωρείται από πολλούς η διάδοχος της Amalia Rodriguez.

Τραγουδά στα ισπανικά, τα ιταλικά, τα αγγλικά, τα αραβικά και τα ελληνικά κι έχει περιοδεύσει επανειλημμένα στην Ευρώπη, στις Η.Π.Α., την Ιαπωνία, τη Βραζιλία και το Μεξικό, εμφανιζόμενη στα μεγαλύτερα θέατρα και αίθουσες συναυλιών και ξεσηκώνοντας τους ακροατές της, όπου κι αν εμφανίστηκε.

Για να γιορτάσει τα 20 χρόνια παρουσίας της στη διεθνή μουσική σκηνή, ηχογράφησε το τελευταίο της διπλό album με τίτλο «Momentos», ενώ αυτή την περίοδο ολοκληρώνει στο studio την ηχογράφηση της νέας της δουλειάς «Nudez» και είναι έτοιμη για την παρουσίαση της οπερέτας του Astor Piazzolla «Maria de Buenos Aires».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης