Πριγκίπισσες άγνωστες και ξεχασμένες...

Πριγκίπισσες άγνωστες και ξεχασμένες...

To  βιβλίο που μας μεταφέρει σε παραμυθένιους κόσμους

Πριγκίπισσες άγνωστες και ξεχασμένες...
Υπάρχουν πριγκίπισσες άγνωστες και ξεχασμένες, που διαφέρουν πολύ από τις διάσημες και πολυδιαβασμένες φίλες τους όπως η Σταχτοπούτα και η Ωραία Κοιμωμένη. Πριγκίπισσες που προκαλούν γέλιο, που οξύνουν τη σκέψη, που δεν φοράνε απαραιτήτως τιάρες ούτε και περιμένουν πως και πως τον ένα και μοναδικό πρίγκιπα της ζωής τους.  

Η Ρομ Τσιγγάν δεν έχει καν πύργο, η Κούσκοβα σιχαίνεται τις κλάψες και τις κλαψιάρες, η Ζουλού Ζαζού τρελαίνεται για δαντέλες και φρου φρου, η Παρλαπίπα είναι φλύαρη σαν παπαγάλος, η Καπριτσιόζα είναι κακομαθημένη κι ανυπόφορη, η Αλεξία της Λεξιμανίας διαβάζει ό,τι βρει μπροστά της ενώ την πριγκίπισσα Αθέατη, δεν την έχει δει ποτέ κανείς.

Κλείσιμο
Οι μοναδικές και υπέροχες αυτές πριγκίπισσες περιμένουν να ξετυλίξουν τα μυστικά τους: ποια είναι τ' αγαπημένα τους αντικείμενα, πότε μουτρώνουν, πού κοιμούνται, πού πάνε τα πολύτιμα δάκρυά τους, τι κάνουν ακριβώς με τις βεντάλιες τους.

Οι άγνωστες και ξεχασμένες πριγκίπισσες δεν είναι ένα βιβλίο σαν όλα τ' άλλα. Είναι ένα ανάγνωσμα-θησαυρός που παρασέρνει μικρούς και μεγάλους σε έναν υπέροχο, διασκεδαστικό, απροσδόκητο κόσμο, χάρη στις ευφυείς ιστορίες του Φιλίπ Λεσερμέιερ και στην εξαιρετική εικονογράφηση της Ρεμπέκα Ντοτρεμέρ.

Στις σελίδες αυτού του εξαιρετικού βιβλίου, πέρα από πριγκίπισσες, θ' ανακαλύψετε μαγικούς κήπους, βασιλικά γεύματα, κόλπα για να ξεχωρίζετε τις αληθινές από τις ψεύτικες πριγκίπισσες, καθώς κι ένα τεστ που θα σας αποκαλύψει σε ποιο είδος πριγκίπισσας ανήκετε! Κάθε σελίδα του, ισοδυναμεί με ένα μικρό έργο τέχνης. Κάθε του ιστορία μ' ένα παραμύθι που θα θέλετε να διαβάσετε ξανά και ξανά. Κάθε του πρωταγωνίστρια με την πριγκίπισσα που όλες οι κυρίες _ μικρές και μεγάλες _ κρύβουν μέσα τους...  

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μεταίχμιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης