Ιστορίες με... ζώα

Ιστορίες με... ζώα

Οι AbOvo και οι 4Frontal ενώνουν τις δυνάμεις τους στο «Είσαι ένα κτήνος, Βίσκοβιτς», που ανεβαίνει από τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου στο Bios

Ιστορίες με... ζώα
Οι AbOvo και οι 4Frontal, δύο από τις πιο ταλαντούχες νεανικές θεατρικές ομάδες της αθηναϊκής σκηνής, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να μας διηγηθούν ιστορίες με ζώα, εμπνευσμένες από το ομώνυμο βιβλίο του Alessandro Boffa, σε μια κωμική και μουσική παράσταση που φέρει τον τίτλο «Είσαι ένα κτήνος, Βίσκοβιτς». Πρόκειται για ιστορίες με ζώα που μοιάζουν με ανθρώπινες ιστορίες, κάτι σαν τον Αίσωπο ή τόσες άλλες ιστορίες της παγκόσμιας λογοτεχνίας.

Το έργο παρουσιάστηκε ως work-in-progress στο 9ο Bob Theatre Festival και επιστρέφει στην ολοκληρωμένη της μορφή στο Bios, από τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου και κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21.00, έως τις 3 Ιανουαρίου 2017.

Κλείσιμο
Ας στραφούμε όμως στον κεντρικό ήρωα της παράστασης... Ο Βίσκοβιτς είναι ένας δίγαμος παπαγάλος, και συνάμα ένας σκαραβαίος με τεράστια περιουσία, ένα ερωτευμένο με τον εαυτό του σαλιγκάρι, ένα σκουλήκι που ατύχησε στον έρωτα, ένας σκορπιός που σπέρνει τον τρόμο στην άγρια δύση, ένα σφουγγάρι που δεν θέλει να πιει, ένας συζυγοφάγος καρχαρίας, ένα ερωτευμένο αλογάκι της παναγίας και μια άλκη-απόλυτο αρσενικό.

Οι ξεκαρδιστικές μεταμορφώσεις του Βίσκοβιτς τον μπλέκουν σε απίστευτες περιπέτειες, στις οποίες εμείς, όλο και κάτι δικό μας θα βρούμε!

Στη σκηνή θα ανέβουν για να μας διηγηθούν τις ιστορίες τους ο Σταύρος Γιαννουλάδης, ο Θανάσης Ζερίτης, η Ελένη Κουτσιούμπα, η Νεφέλη Μαϊστράλη, η Μαρία Μπαλούτσου, η Αλεξάνδρα Ούστα, ο Γιάννης Σαρακατσάνης, ο Πάνος Τοψίδης, και η Σωσώ Χατζημανώλη.

BIOS.MAIN
Πειραιώς 84, Αθήνα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 342 5335
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης