Η άυπνη νύχτα της Λιοσίων

Η άυπνη νύχτα της Λιοσίων

Το πρώτο Σάββατο του Οκτωβρίου, το Gagarin 205 φιλοξενεί το Sleepless Night του σταθμού En Lefko 87.7

Η άυπνη νύχτα της Λιοσίων
Το πρώτο Σάββατο του Οκτωβρίου, ο ραδιοφωνικός σταθμός En Lefko 87.7 φιλοδοξεί να δημιουργήσει μία νέα σειρά από events, τα Sleepless Nights. Η πρώτη... άυπνη βραδιά θα κάνει πρεμιέρα στο Gagarin 205 Live Music Space. Εμπνευσμένα από τη μουσική πυξίδα του En Lefko 87.7, κάθε Sleepless Night έχει στόχο να συνδυάσει σε μια βραδιά, live εμφανίσεις και DJ sets από Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες.

Στο πρώτο Sleepless Night, που έχει προγραμματιστεί για την 1η Οκτωβρίου, θα εμφανιστεί ένας από τους πρωτοπόρους της γαλλικής dance σκηνής, ο Etienne de Crécy. Η βραδιά θα ξεκινήσει με Σtella και Sillyboy, σε ένα “double bill” live που περιμέναμε από καιρό, ενώ ο μουσικός παραγωγός ΝΤΕΙΒΙΝΤ θα αποτελέσει τον καταλληλότερο πρόλογο, πριν ο Etienne de Crécy ανέβει στη σκηνή, και αναλάβει τα ηνία της διασκέδασης. Ας δούμε αναλυτικά τους συμμετέχοντες.

Κλείσιμο
Etienne de Crécy



Στα 20 χρόνια της μουσικής του πορείας, ο Γάλλος παραγωγός από τη Λυών έχει υπογράψει μερικά από τα χαρακτηριστικότερα άλμπουμ της διεθνούς ηλεκτρονικής σκηνής (“Pansoul”, “Super Discount”, “Tempovision” και “Super Discount 2”). Έχει, επίσης, κυκλοφορήσει περί τα 30 EP και 40 remix για καλλιτέχνες όπως οι Kraftwerk, Air, Moby και Lil' Louis. Όταν το 2014 η electronic dance ξεσήκωνε τα πλήθη σε όλο τον κόσμο, ο de Crécy αποφάσισε να επιστρέψει με ένα τρίτο Super Discount άλμπουμ, το οποίο αποτέλεσε συνδετικό κρίκο ανάμεσα στα δύο πρώτα, συνδυάζοντας τον techno ήχο του δεύτερου και τη house αισθητική του πρώτου άλμπουμ του 1996.

Σtella



Στις αρχές του 2015 κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ, από την Inner Ear Records. Αναγνωρισμένο από ακροατές και κριτικούς, θεωρήθηκε ένα από τα πιο επιτυχημένα ελληνικά indie pop άλμπουμ της χρονιάς, με τα κομμάτια “Detox” και “Picking words” να έχουν αγαπηθεί ιδιαίτερα από το ραδιόφωνο. Ένα χρόνο μετά, η Σtella κυκλοφορεί το “Works for you”, το πρώτο single από το επερχόμενο δεύτερο άλμπουμ της, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη της χρονιάς.

NTEIBINT



Ο NTEIBINT είναι το πρότζεκτ του μουσικού και ραδιοφωνικού παραγωγού Γιώργου Μπακαλάκου. Ξεκίνησε το 2008 με ένα remix του “Little bit of feel good” για τον Jamie Lidell (Warp Records). Στη συνέχεια επικεντρώθηκε στην παραγωγή πολλών remixes για καλλιτέχνες όπως οι Chet Faker, Two Door Cinema Club, Alex Gopher και άλλοι. Μετά από κυκλοφορίες σε Bang Gang (AU) και Kitsuné (FR), ανήκει πλέον στο roster της Eskimo Recordings (BE).

Sillyboy



Το 2010 κυκλοφόρησε το ντεμπούτο άλμπουμ του με τίτλο “Played”, με το ομώνυμο single που έγινε αυτόματα hit και απέσπασε διθυραμβικές κριτικές από τον ελληνικό και τον παγκόσμιο Τύπο. Δύο χρόνια αργότερα με το “Nature of things” μας παρουσίασε έναν πιο «κιθαριστικό» ήχο, και το 2014 ο Sillyboy επέστρεψε με το “Stalker”, σε μια πολύ πετυχημένη συνάντηση της retro-pop με τη σύγχρονη electronica.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης