Εξομολογήσεις ενός... anytime

Εξομολογήσεις ενός... anytime

Εξαιρετικό ταλέντο ο Κώστας, σπουδάζει computer animation στην Βρετανία - και με υποτροφία παρακαλώ. Είναι κολλητός του αδελφού μου και ελπίζω ότι η Ελλάδα δεν θα τον χάσει στο ρεύμα του brain drain. 

Εξομολογήσεις ενός... anytime
Προς το παρόν, πάντως, ο Κώστας έρχεται στην πατρίδα για τις καλοκαιρινές διακοπές. Προφανώς επειδή μιλάμε για ένα άτομο ιδιοφυές, ένα genius κυριολεκτικά, από αυτόν ακούσαμε ότι πλέον υπάρχει και στην Ελλάδα η δυνατότητα τρίμηνης ασφάλισης οχημάτων


Κλείσιμο
Ο Κώστας έχει τον «Φρόγκι», ένα μικρό γαλλικό αυτοκινητάκι που το έχει λιώσει στα χιλιόμετρα, πηγαίνοντας από κάμπινγκ σε κάμπινγκ, εδώ και χρόνια. Τώρα που είναι σχεδόν μόνιμος κάτοικος Ηνωμένου Βασιλείου καταθέτει πινακίδες και όταν έρχεται για διακοπές στην Ελλάδα το ασφαλίζει για τους τρεις μήνες που το κυκλοφορεί. Δεν χρειάστηκε να ψάξει και πολύ: Με ένα κλικ στο www.anytime.gr/car/calculation
, ο αυτόματος υπολογιστής ασφαλίστρων τον ενημέρωσε για το κόστος και μέσα σε λίγα λεπτά είχε το συμβόλαιο στο e-mail του. 

Το ότι ο Κώστας μάς άνοιξε τα μάτια για τη δυνατότητα 3μηνου συμβολαίου με την Anytime, μπορεί να είναι κάτι που πλήγωσε κάπως τον εγωισμό μας εφόσον δεν το γνωρίζαμε, από την άλλη όμως το αξιοποιήσαμε οικογενειακώς: Ο πεθερός μου ζει με τη δεύτερη σύζυγό του στον Καναδά επί εννέα μήνες το χρόνο. Άλλοτε επιστρέφει στην Ελλάδα για τρεις μήνες τον χειμώνα, άλλοτε το καλοκαίρι - γενικώς απολαμβάνει μια ζωή χωρίς υποχρεώσεις και χρονικές δεσμεύσεις. Το 3μηνο συμβόλαιο της Anytime του ήρθε κουτί για τη γερμανική λιμουζίνα του. Εκτός από το να τη γυαλίζει σχολαστικά στην πυλωτή, τώρα πια την κυκλοφορεί με την άνεσή του -και ούτε κουβέντα να την πουλήσει.  Όταν είναι στην Ελλάδα κάνει τρίμηνη ασφάλεια και όταν επιστρέφει στον Καναδά καταθέτει πινακίδες.

Τα δεδομένα άλλαξαν και το μυστικό είναι απλό: Anytime.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης