Το Grand Prix της Formula 1 στην πίστα της Σεπάνγκ συνέπεσε… βολικά με το λανσάρισμα του νέου Clio RS στην αγορά της Μαλαισίας.
Η Renault εκμεταλλεύτηκε την επίσκεψη της Caterham F1 στη χώρα της Ασίας και με καλεσμένο τον Καμούι Κομπαγιάσι πραγματοποίησε την παρουσίαση του καυτού hatch σε δημοσιογράφους και επιλεγμένους πελάτες της μάρκας.
Μετά την παρουσίαση, ο 27χρονος Ιάπωνας πιλότος κάθισε πίσω από το τιμόνι του Clio με τα 200 PS και χάρισε στους προσκλεκλημένους της Renault ορισμένους γρήγορους γύρους σε πίστα kart. Στη συνέχεια δεν παρέλειψε να υπογράψει και αυτόγραφα, ως είθισται.
Το νέο Clio RS κυκλοφορεί αποκλειστικά ως 5θυρο και εξοπλίζεται με 1.6 turbo, ισχύος 200 PS στις 6.000 rpm και ροπής 24,5 kgm από τις 1.750 έως τις 5.600 rpm. Ο κινητήρας συνδυάζεται με το 6τάχυτο κιβώτιο EDC, διπλού συμπλέκτη. Το σουπερμίνι επιδόσεων χρειάζεται 6,7 sec για να ολοκληρώσει τη διαδικασία 0-100 km/h, ενώ η τελική του ταχύτητα ανέρχεται σε 230 km/h.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη