Ερωτικό ωροσκόπιο 10/6

Ερωτικό ωροσκόπιο 10/6

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 10/6
ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιό σου, σε «ξυπνά» απότομα από τον λήθαργο που είχες περιπέσει κι αρχίζεις να ενεργοποιείσαι. Από το μεσημέρι, δε, και μετά που θα περάσει η Σελήνη στο ζώδιό σου, τότε δε θα μπορέσει κανείς να σε φρενάρει. Ξαφνικές ιδέες και αυθόρμητες έως και αψυχολόγητες κινήσεις στα ερωτικά σου με το σκεπτικό ότι δε χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις ίσως τελικά σου βγουν σε καλό.
Σε σχέση: Μια όμορφη έκπληξη από το σύντροφό σου θα σε ενθουσιάσει γιατί θα είναι η μικρή αλλαγή στη συνηθισμένη καθημερινή σας ζωή που θα αναζωπυρώσει και τον έρωτά σας.
 
Κλείσιμο
ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Ένα τηλεφώνημα ή μήνυμα από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει θα σε αιφνιδιάσει ευχάριστα αλλά το σάστισμά σου δε θα κρατήσει πολύ. Θα εκμεταλλευτείς την ευκαιρία που θα σου δοθεί, τολμώντας ακόμα και να προτείνεις ραντεβού ώστε να μπορέσετε να βρεθείτε άμεσα. Αν από την άλλη, υπάρχει κάποιο που δε βλέπεις να κάνει κίνηση, προσπάθησε εσύ να το πλησιάσεις και να του πιάσεις την κουβέντα για να ξεκινήσεις μια επαφή.
Σε σχέση: Η κυβερνήτης σου, Αφροδίτη ίσως σήμερα σου επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις στα οικονομικά. Είναι πιθανό να λάβεις ένα μπόνους από κει που δεν το περιμένεις και μπορεί να σου έρθει η ιδέα να αγοράσεις ένα δωράκι και για το ταίρι σου για να το κάνεις να χαρεί.

Διαβάστε περισσότερα στο www.astrology.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ