PROTOTHEMA

Ζώδια

 • 19/01/2017

  Κριός

  Η είσοδος του Ήλιου σήμερα στον Υδροχόο ανοίγει έναν μήνα με έμφαση στις φιλίες σας και στη δικτύωση, μια περίοδος που θα δείτε περισσότερο τις παρέες σας, θα ασχοληθείτε με ομαδικές δραστηριότητες, με συλλόγους, οργανώσεις κλπ, με το ίντερνετ και με ό,τι εναλλακτικό. Παράλληλα, εστιάζεστε περισσότερο στο μέλλον και κάνετε σχέδια.

 • 19/01/2017

  Ταύρος

  Ο Ήλιος που αλλάζει ζώδιο σήμερα, ανοίγει έναν μήνα στον οποίο θα προβληθείτε περισσότερο κοινωνικά κι επαγγελματικά, ενώ η εστίαση της προσοχής σας θα βρίσκεται ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα. Επαφές με άτομα εξουσίας στο διάστημα αυτό. Αναμένεται να αυξηθούν οι υποχρεώσεις σας. Φανείτε υπεύθυνοι και σοβαροί – θα είστε πιο ευάλωτοι σε κριτικές.

 • 19/01/2017

  Δίδυμοι

  Ωραίος ο αστρολογικός μήνας που ξεκινά σήμερα με την είσοδος του Ήλιου στο φιλικό σας ζώδιο του Υδροχόου – αυξάνει η αισιοδοξία, η ζωτικότητα και η αυτοπεποίθησή σας. Μια περίοδος που η εστίαση της προσοχής σας θα βρίσκεται ιδιαίτερα σε θέματα εκπαίδευσης, νομικών, ταξιδιών ή επαφών με το εξωτερικό, αλλά και σε φιλοσοφία, πολιτική, συγγραφή.

 • 19/01/2017

  Καρκίνος

  Πιο εσωστρεφής ο αστρολογικός μήνας που ξεκινά σήμερα με την αλλαγή ζωδίου του Ήλιου, ο οποίος θα φωτίσει πιο κρυφές πτυχές του είναι σας – εποχή ψυχανάλυσης κι έρευνας, ενώ θα ανακαλύψετε διάφορα μυστικά. Έμφαση επίσης θα δώσει σε θέματα οικονομικά, κυρίως σε δάνεια, επενδύσεις, εφορία, ασφάλειες, κληρονομικά, διατροφή συζύγου, συντάξεις, κλπ.

 • 19/01/2017

  Λέων

  Κοινωνικός ο μήνας που ξεκινά σήμερα με την αλλαγή ζωδίου του Ήλιου, μια περίοδος που η εστίαση της προσοχής σας θα βρίσκεται στις σχέσεις σας, στον σύντροφο, τους συνεργάτες, τους καλούς φίλους. Καινούργιοι άνθρωποι έρχονται στη ζωή σας. Σας απασχολεί περισσότερο το πώς θα κρατάτε καλές ισορροπίες στις σχέσεις. Δεν λείπει η αναποφασιστικότητα.

 • Παρθένος

  19/01/2017

  Παρθένος

  Παραγωγικός ο μήνας που ξεκινά σήμερα με την αλλαγή ζωδίου του Ήλιου, στον οποίο η εστίασή σας θα βρίσκεται στη δουλειά, στην οποία θα γίνετε πιο δημιουργικοί. Επίσης θα εστιαστείτε και σε θέματα υγείας, υγιεινής, διατροφής, καθαριότητας, τάξης και νοικοκυριού, και σε διάφορες λεπτομέρειες. Ακόμα, έμφαση θα δοθεί σε ζητήματα κατοικίδιων.

 • 19/01/2017

  Ζυγός

  Ευχάριστος, ερωτικός, ανέμελος και δημιουργικός ο αστρολογικός μήνας που ξεκινά σήμερα με την είσοδο του Ήλιου στο φιλικό σας ζώδιο του Υδροχόου, μια περίοδος με περισσότερο φλερτ, διασκέδαση, παιχνίδι κι ωραίες δραστηριότητες. Αυξημένη ζωτικότητα, δημιουργικότητα, χαρά κι αυτοπεποίθηση. Εστιάζεστε περισσότερο σε θέματα παιδιών. Νέα δημιουργικά κι επιχειρηματικά project.


 • 19/01/2017

  Σκορπιός

  Έμφαση στο σπίτι, την οικογένεια και στην ιδιωτική σας ζωή γενικά θα δώσει ο καινούργιος αστρολογικός μήνας που ξεκινά σήμερα με την αλλαγή ζωδίου του Ήλιου. Έμφαση και σε θέματα ακινήτων. Ο Ήλιος στο διάστημα αυτό θα “φωτίσει” τα συναισθήματά σας και το παρελθόν, ενώ θα βγουν διάφορες μνήμες στην επιφάνεια.

 • 19/01/2017

  Τοξότης

  Επικοινωνιακός και ζωντανός ο αστρολογικός μήνας που ξεκινά σήμερα με την αλλαγή ζωδίου του Ήλιου, μια περίοδος με πολλές συναντήσεις, επαφές, γνωριμίες, συζητήσεις και ιδέες. Αρκετές επίσης μετακινήσεις, βόλτες, ταξιδάκια. Ακόμα, έμφαση θα δοθεί σε μαθήματα, σεμινάρια, εξετάσεις, διάβασμα, γράψιμο. Εστιάζεστε περισσότερο και στις σχέσεις με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες.

 • 19/01/2017

  Αιγόκερως

  Φεύγει ο ζωοδότης Ήλιος απ’ το ζώδιό σας σήμερα, περνά στο επόμενο, απ’ όπου για ένα μήνα θα τονίσει θέματα οικονομικά. Έτσι, θα είναι μια περίοδος με αγορές, πληρωμές, πωλήσεις και άλλες συναλλαγές, ενώ η δημιουργικότητά σας μπορεί να φέρει κέρδη. Η εστίασή σας βρίσκεται επίσης στις απολαύσεις και στην υλική και συναισθηματική ασφάλεια.

 • 19/01/2017

  Υδροχόος

  Στο ζώδιό σας εισέρχεται σήμερα ο λαμπρός Ήλιος, και για ένα μήνα που θα κάτσει θα ανεβάσει τη λάμψη, την αυτοπεποίθηση, την χαρά και την δημιουργικότητά σας. Αυξημένη ζωτικότητα επίσης. Εποχή που γίνεστε το κέντρο του κοινωνικού σας κύκλου. Εποχή επίσης με αποφάσεις, ξεκινήματα δράσεις και πρωτοβουλίες. Αρκετή εξωστρέφεια.


 • 19/01/2017

  Ιχθύες

  Το πέρασμα του Ήλιου απ’ τον τελευταίο σας οίκο από σήμερα και για ένα μήνα, σας βάζει σε μια περίοδο εσωστρεφή, στην οποία θα κλείσετε διάφορους κύκλους, ώστε όταν ο Ήλιος μπει στο ζώδιό σας να ξεκινήσει ένας καινούργιος. Τώρα ο Ήλιος φωτίζει το υποσυνείδητό σας. Πιο ζωντανά όνειρα. Έμφαση σε τέχνη, φιλανθρωπία, πνευματικότητα.