PROTOTHEMA

Ζώδια

 • 06/03/2015

  Ιχθύες

  Ο Ήλιος απ' το ζώδιό σας σε θετική όψη με τον Πλούτωνα προσφέρει αίσθημα αναγέννησης, ενώ τονώνονται οι δυνάμεις, η ζωτικότητα, η αυτοπεποίθηση και η δημιουργικότητά σας. Οι φίλοι σάς ενισχύουν και παίζουν καταλυτικό ρόλο σε σχέδιά σας. Μια κοινωνική μέρα γενικά, με συναντήσεις και γνωριμίες, ενώ εστιάζεστε περισσότερο στους άλλους.

 • 06/03/2015

  Κριός

  Η Σελήνη απ' την μεθοδική Παρθένο σήμερα σάς βοηθά να βάλετε σε τάξη διάφορες λεπτομέρειες της καθημερινότητας, σε μια μέρα παραγωγική, στην οποία παίρνετε και μια ανάσα απ' τις συναισθηματικές εντάσεις των προηγούμενων ημερών. Εστίαση σε υγεία και διατροφή. Η θετική όψη Ήλιου-Πλούτωνα φέρνει την αίσια ολοκλήρωση σχεδίων και κύκλων.

 • 06/03/2015

  Ταύρος

  Ευχάριστη και χωρίς πολλές έγνοιες μέρα, όπου ίσως έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο για ωραίες δραστηριότητες, χόμπι, σπορ, εκδρομές, παιχνίδι. Ευκαιρίες για διασκέδαση και φλερτ. Η θετική γωνία Ήλιου-Πλούτωνα δυναμώνει φιλικούς δεσμούς και σχέσεις με άτομα απ' το εξωτερικό αλλά και με δασκάλους. Σχέδια προχωρούν με τη βοήθεια των καταστάσεων.

 • 06/03/2015

  Δίδυμοι

  Η εστίασή σας σήμερα βρίσκεται κυρίως στο σπίτι, την οικογένεια και σε θέματα ακινήτων, τα οποία θα τακτοποιήσετε χωρίς προβλήματα. Πιθανόν να βγαίνει ο σπιτόγατος εαυτός σας στην επιφάνεια, σε αντίθεση με το Σάββατο. Η θετική γωνία Ήλιου-Πλούτωνα ενισχύει τα επαγγελματικά σας και σχέσεις με άτομα εξουσίας που μπορεί τώρα να σας βοηθούν.

 • 06/03/2015

  Καρκίνος

  Παίρνετε μια ευχάριστη ανάσα σήμερα και το κλίμα γίνεται πιο ανάλαφρο κι επικοινωνιακό, μετά από τα “δράματα” των τελευταίων ημερών. Έτσι θα έχετε ευκαιρίες για βόλτες ή και για ταξιδάκια, σίγουρα για αρκετή κουβεντούλα ή για διάβασμα και γράψιμο. Η θετική γωνία Ήλιου-Πλούτωνα δυναμώνει δεσμούς, συνεργασίες, και σχέσεις με άτομα ξένα.

 • 06/03/2015

  Λέων

  Καλή μέρα για αγορές σήμερα, με τη Σελήνη να τονίζει τον τομέα των οικονομικών και των αποκτημάτων σας. Έτσι θ' ασχοληθείτε κυρίως με πληρωμές και αγοραπωλησίες. Απόλαυση της υλικής ζωής, της μουσικής και του φαγητού. Η θετική γωνία Ήλιου-Πλούτωνα δυναμώνει εργασιακές σχέσεις και φέρνει μια ανανέωση ψυχολογική – μια αναγεννητική επιρροή.

 • Παρθένος

  06/03/2015

  Παρθένος

  Και για σήμερα η Σελήνη θα διατρέχει το ζώδιό σας, μια μέρα καλή για δράσεις, ξεκινήματα, πρωτοβουλίες, ενώ ασχολείστε περισσότερο με το να καθορίσετε τον εαυτό σας και να κάνετε αυτά που θέλετε. Η θετική γωνία Ήλιου-Πλούτωνα φέρνει αναγέννηση σε ερωτικές σχέσεις και συνεργασίες, μετά από τις θύελλες των τελευταίων ημερών.

 • 06/03/2015

  Ζυγός

  Ευνοεί το κλείσιμο θεμάτων και κύκλων σήμερα η Σελήνη, καθώς διατρέχει τον τελευταίο σας οίκο. Μια μέρα με μεγαλύτερη ανάγκη για ύπνο, απομόνωση, φυγή απ' τις φασαρίες, σε αντίθεση με το Σαββατοκύριακο που θα είναι δραστήριο. Η θετική γωνία Ήλιου-Πλούτωνα δυναμώνει συγγενικές κι επαγγελματικές σχέσεις αλλά και την ψυχολογία και υγεία σας.

 • 06/03/2015

  Σκορπιός

  Αφιερωμένη στις παρέες σας η Παρασκευή, θα δώσει την ευκαιρία να δείτε φίλους ή γνωστούς αλλά και να συμμετέχετε σε συλλόγους, ομάδες, κόμματα και να δραστηριοποιηθείτε στο διαδίκτυο. Η θετική γωνία Ήλιου-Πλούτωνα αναγεννά και δυναμώνει συγγενικούς κι ερωτικούς δεσμούς, μετά απ' τις κρίσεις των προηγούμενων ημερών. Ενδυνάμωση του νου και της δημιουργικότητας.

 • 06/03/2015

  Τοξότης

  Εστίαση στα επαγγελματικά και σε επαφές με άτομα εξουσίας σήμερα, με τη Σελήνη να τονίζει τον οίκο αυτό, ενώ δεν αναμένονται απρόοπτα. Καλή μέρα για να αναδείξετε τον εαυτό σας επαγγελματικά και κοινωνικά. Η θετική γωνία Ήλιου-Πλούτωνα ενισχύει τα έσοδα και δυναμώνει τις σχέσεις με την οικογένεια, ενώ βοηθά και ζητήματα ακινήτων.

 • 06/03/2015

  Αιγόκερως

  Αισιόδοξη και πιο ανέμελη μέρα, όπου η εστίαση της προσοχής βρίσκεται κυρίως σε σπουδές, ταξίδια ή επαφές με το εξωτερικό και με ξένους, συγγραφή, φιλοσοφία, νομικά ζητήματα. Η θετική γωνία Ήλιου-Πλούτωνα αναγεννά τις δυνάμεις σας αλλά και το νου σας, ενώ δυναμώνει συγγενικές σχέσεις. Καλή μέρα για συμφωνίες και συζητήσεις.

 • 06/03/2015

  Υδροχόος

  Λίγο πιο εσωστρεφής μέρα, καλή για ψυχανάλυση και έρευνα. Η Σελήνη δίνει επίσης έμφαση σε θέματα οικονομικά, δανείων, επενδύσεων, κληρονομικών κλπ, τα οποία μπορεί να τακτοποιηθούν εύκολα. Η θετική γωνία Ήλιου-Πλούτωνα ταυτόχρονα, ενισχύει τα έσοδα αλλά και την ψυχολογία σας. Πιθανόν σήμερα να κλείσετε με επιτυχία κάποιο ζήτημα ή κύκλο.