PROTOTHEMA

Ζώδια

 • 23/08/2017

  Κριός

  Ο Ήλιος μόλις πέρασε στη Παρθένο, και ξεκινά ένας μήνας παραγωγικός, στον οποίο θα εστιαστείτε περισσότερο στη δουλειά και σε διάφορες λεπτομέρειες της εργασιακής αλλά και καθημερινής σας ζωής. Εποχή για νοικοκυριό, καθάρισμα, τακτοποίηση. Ο Ήλιος επίσης δίνει το φως του σε θέματα υγείας, διατροφής, fitness. Ακόμα, εστιάζεστε περισσότερο στα κατοικίδια.

 • 23/08/2017

  Ταύρος

  Ξεκινά ένας μήνας αρκετά δημιουργικός αλλά και ευχάριστος, με την είσοδο του Ήλιου στο φιλικό σας ζώδιο της Παρθένου, ο οποίος θα τονώσει επίσης τη ζωτικότητα, τη λάμψη και την αυτοπεποίθησή σας. Παράλληλα, είναι μια εποχή ερωτική, με αρκετό φλερτ, αλλά και με ευκαιρίες διασκέδασης, παιχνιδιού και ωραίων δραστηριοτήτων. Έμφαση σε θέματα παιδιών.


 • 23/08/2017

  Δίδυμοι

  Μόλις άλλαξε ζώδιο ο Ήλιος, και ξεκινά ένας μήνας λίγο πιο εσωστρεφής για εσάς, ενώ η εστίαση της προσοχής θα βρίσκεται κυρίως στο σπίτι, την οικογένεια, σε θέματα ακινήτων, και στην ιδιωτική σας ζωή γενικά. Παράλληλα, ο Ήλιος θα ρίξει φως στον συναισθηματικό σας κόσμο, στο παρελθόν και σε διάφορες αναμνήσεις.


 • 23/08/2017

  Καρκίνος

  Η αλλαγή ζωδίου του Ηλίου σάς βάζει σε έναν μήνα ζωηρό κι επικοινωνιακό, στον οποίο θα έχετε την ευκαιρία να δείτε και να γνωρίσετε κόσμο, να μιλήσετε περισσότερο και να κάνετε διάφορες επαφές. Παράλληλα, είναι μια περίοδος με αρκετές μετακινήσεις, βόλτες και ταξιδάκια. Εποχή με πληροφόρηση, μαθήματα, σεμινάρια. Έμφαση σε συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες.

 • 23/08/2017

  Λέων

  Έφυγε ο ζωοδότης Ήλιος απ’ το ζώδιό σας, ενώ τώρα θα δώσει έμφαση σε θέματα οικονομικά για ένα μήνα, μια περίοδος με αγορές και πωλήσεις, ενώ η δημιουργικότητά σας θα φέρει έσοδα. Παράλληλα, έμφαση θα δώσει σε θέματα προσωπικής αξίας κι αυτοεκτίμησης, όπως επίσης και στο θέμα της ασφάλειας. Περισσότερη απόλαυση κι εκτίμηση της ζωής.

 • 23/08/2017

  Παρθένος

  Στο ζώδιό σας μόλις μπήκε ο λαμπρός Ήλιος, και για ένα μήνα θα τονώσει τη λάμψη, τη ζωτικότητα, την αυτοπεποίθηση και την δημιουργικότητά σας. Έρχεστε στο επίκεντρο του κοινωνικού σας κύκλου και περνάτε καλά. Μια περίοδος επίσης με ξεκινήματα, αποφάσεις, δράσεις, πρωτοβουλίες, ενώ γίνεστε πιο εξωστρεφείς και διεκδικείτε πράγματα. • 23/08/2017

  Ζυγός

  Το πέρασμα του Ήλιου απ’ τον τελευταίο σας οίκο, σας βάζει σε έναν μήνα πιο εσωστρεφή, στον οποίο θα κάνετε απολογισμούς και θα κλείσετε κάποιους κύκλους ή θέματα, ώστε στη περίοδο των γενεθλίων σας να περάσετε σε νέα πράγματα. Αυξημένη ανάγκη για απομόνωση. Ο Ήλιος ρίχνει φως στο υποσυνείδητο και κάνετε διάφορες συνειδητοποιήσεις.


 • 23/08/2017

  Σκορπιός

  Άλλαξε ζώδιο ο Ήλιος και θα δώσει έμφαση στους φίλους και στην κοινωνική σας ζωή για ένα μήνα, μια περίοδος όπου θα ασχοληθείτε περισσότερο με τις παρέες σας, αλλά και με συλλόγους, ομάδες ή κόμματα. Ενασχόληση επίσης με το διαδίκτυο – καινούργια project. Ακόμα, είναι μια εποχή που κάνετε νέα σχέδια και το μέλλον δείχνει πιο φωτεινό.

 • 23/08/2017

  Τοξότης

  Θα φανείτε περισσότερο κοινωνικά αλλά και επαγγελματικά για ένα μήνα, με την αλλαγή ζωδίου τώρα του Ήλιου, μια περίοδος που χρειάζεται περισσότερη σοβαρότητα και υπευθυνότητα, καθώς θα είστε πιο ευάλωτοι σε κριτικές. Εστιάζεστε περισσότερο στα επαγγελματικά και σε διάφορες υποχρεώσεις. Πιθανές επαφές με άτομα εξουσίας. Καλύτερη οργάνωση της ζωής σας. • 23/08/2017

  Αιγόκερως

  Η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό σας ζώδιο της Παρθένου ανοίγει έναν μήνα ζωντανό, αισιόδοξο και με περισσότερο χιούμορ κι αίσθημα ελευθερίας. Έμφαση θα δώσει στα ταξίδια ή σε επαφές με το εξωτερικό, σε θέματα νομικά, αλλά και σε ζητήματα σπουδών/εκπαίδευσης. Ίσως προχωρήσετε σε κάποια ανοίγματα. Περισσότερη ζωτικότητα κι αυτοπεποίθηση.


 • 23/08/2017

  Υδροχόος

  Μπαίνετε σε έναν κάπως πιο εσωστρεφή μήνα με την αλλαγή ζωδίου τώρα του Ηλίου, στον οποίο θ’ ασχοληθείτε περισσότερο με το μέσα σας – ο Ήλιος θα ρίξει φως σε κρυμμένες πτυχές της ψυχολογίας σας, αλλά και σε ορισμένα άλλα μυστικά. Επίσης θα δώσει έμφαση σε θέματα οικονομικά αλλά και σεξουαλικά. • 23/08/2017

  Ιχθύες

  Ανοίγει ένας κοινωνικός μήνας με την αλλαγή ζωδίου του Ηλίου, στον οποίο θα έχετε την ευκαιρία για γνωριμίες και συναντήσεις, ενώ η εστίαση της προσοχής σας θα βρίσκεται περισσότερο στον σύντροφο, τους καλούς φίλους, τους συνεργάτες, τους άλλους γενικά. Μια περίοδος που εστιάζεστε επίσης στο πώς να έχετε καλύτερες ισορροπίες στη ζωή σας