PROTOTHEMA

Ζώδια

 • 25/07/2016

  Κριός

  Μια μέρα δραστήρια κι εξωστρεφής, καθώς η Σελήνη διατρέχει το ζώδιό σας και σας ενεργοποιεί, ενώ μπορεί να προχωρήσετε σε κάποια ξεκινήματα ή πρωτοβουλίες – νωρίς το πρωί ευνοούνται σοβαρές κινήσεις. Ωστόσο προσοχή σε ανταγωνισμούς, κυρίως με άτομα εξουσίας. Καλή μέρα επίσης για φλερτ, διασκέδαση, σπορ, με τις δυνάμεις σας να είναι τονωμένες.

 • 25/07/2016

  Ταύρος

  Σήμερα η Σελήνη διατρέχει τον τελευταίο σας οίκο, γι' αυτό είναι μέρα απολογισμών και κλεισίματος κύκλων, ενώ η σκέψη σας μπορεί να απασχοληθεί με μνήμες διάφορες. Μεγαλύτερη ανάγκη για απομόνωση αλλά και για περισσότερο ύπνο και ησυχία. Ευκαιρία να απολαύσετε τη θάλασσα αλλά και την τέχνη. Ενασχόληση με φιλανθρωπία και πνευματικότητα.

 • 25/07/2016

  Δίδυμοι

  Η σημερινή μέρα είναι αφιερωμένη στις φιλίες σας και στη δικτύωση, κι έτσι θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τις παρέες σας ή ακόμα και να συμμετέχετε σε ομαδικές δραστηριότητες, σε συλλόγους και οργανώσεις. Ενασχόληση με το ίντερνετ και τα social media. Καλή μέρα για επαφές, συμφωνίες, συνεργασίες, αλλά προσοχή σε κάποιες ίντριγκες.

 • 25/07/2016

  Καρκίνος

  Τον επαγγελματικό σας τομέα τονίζει σήμερα η Σελήνη και είναι καλή μέρα για να δραστηριοποιηθείτε, καθώς γίνονται εποικοδομητικές κινήσεις, αν και χρειάζεται μια προσοχή σε ανταγωνισμούς και αρνητικά συναισθήματα με συνεργάτες και με άτομα εξουσίας. Γίνεται πιο αισθητή δημόσια η παρουσία σας. Πιθανόν να υπάρξουν παραπάνω υποχρεώσεις. Γόνιμη οικονομικά μέρα.

 • 25/07/2016

  Λέων

  Τονώνει την αισιοδοξία και τις δυνάμεις σας σήμερα η Σελήνη απ' το φιλικό σας ζώδιο του Κριού, ενώ τονίζει και τον οίκο των ταξιδιών, οπότε είναι καλή μέρα για να ξεκινήσετε τις διακοπές σας και για διάφορες καλοκαιρινές περιπέτειες. Ωραίες συναντήσεις πιθανές. Αν δουλεύετε όμως, ίσως υπάρξουν πρόσκαιρα αρνητικά συναισθήματα στο χώρο εργασίας.

 • Παρθένος

  25/07/2016

  Παρθένος

  Ερωτική η σημερινή μέρα και θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε κοντύτερα με τον σύντροφό σας, αρκεί όμως να προσέξετε κάποιες χειριστικές τάσεις που μπορεί να προκαλέσουν αρνητικά συναισθήματα. Λίγο πιο εσωστρεφής η διάθεση. Έμφαση δίνει η Σελήνη σε θέματα οικονομικά, κυρίως σε ό,τι αφορά δάνεια, επενδύσεις, ασφάλειες, συντάξεις, κληρονομικά κλπ.

 • 25/07/2016

  Ζυγός

  Κοινωνική η σημερινή μέρα για το ζώδιό σας, με πιθανές ευχάριστες συναντήσεις και γνωριμίες, τόσο με φίλους και γνωστούς, όσο και με τον σύντροφο και με συνεργάτες. Μια προσοχή χρειάζεται σε αισθήματα αδικίας και πικρίας, ίσως και κάποιες εμμονές. Ωστόσο γενικά ευνοούνται οι συναντήσεις, ακόμα και οι συμφωνίες ή σοβαρές συζητήσεις.

 • 25/07/2016

  Σκορπιός

  Παραγωγική η σημερινή μέρα και θα έχετε την ευκαιρία να τακτοποιήσετε διάφορες δουλειές, τόσο στον εργασιακό χώρο, όσο και στο σπίτι και το νοικοκυριό σας. Έμφαση δίνει η Σελήνη σε λεπτομέρειες της καθημερινής σας ζωής, πλύσιμο, ράψιμο κλπ. Έμφαση όμως και σε θέματα υγείας, διατροφής, fitness, αλλά και κατοικίδιων.

 • 25/07/2016

  Τοξότης

  Ευχάριστη και πιο ανέμελη αναμένεται η σημερινή μέρα, ίσως έχετε παραπάνω ελεύθερο χρόνο, ενώ η Σελήνη απ' το φιλικό σας ζώδιο του Κριού ανεβάζει την αυτοπεποίθηση, την ζωτικότητα και την δημιουργικότητά σας. Ευκαιρίες για παιχνίδι, φλερτ, εξόδους, ωραίες καλοκαιρινές δραστηριότητες, σπορ και χόμπι. Η εστίασή σας επίσης βρίσκεται στα παιδιά.

 • 25/07/2016

  Αιγόκερως

  Έμφαση σε θέματα σπιτιού  δίνει σήμερα η Σελήνη, κι έτσι θ' ασχοληθείτε περισσότερο με τον χώρο σας, με την οικογένειά σας και με ζητήματα ακινήτων. Λίγο πιο “κλειστή” η διάθεση, ενώ νοσταλγείτε και το παρελθόν. Προσέξτε κάποια αρνητικά συναισθήματα, όπως επίσης και να μην λειτουργείτε χειριστικά προς τους δικούς σας.

 • 25/07/2016

  Υδροχόος

  Επικοινωνιακή, ζωηρή και κινητή η σημερινή μέρα, με πολλές συζητήσεις, με ευχάριστες συναντήσεις, γνωριμίες, αλλά και με αρκετές μετακινήσεις πιθανές. Ευκαιρίες για βόλτες και ταξιδάκια. Επίσης η εστίαση της προσοχής σας θα βρίσκεται στην ενημέρωση, τη μάθηση, το διάβασμα και το γράψιμο. Επαφές με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες. Αρκετές ιδέες και σκέψεις.

 • 25/07/2016

  Ιχθύες

  Πιθανόν να κάνετε ορισμένες αγορές σήμερα, με τη Σελήνη να τονίζει τον οίκο των οικονομικών και των αποκτημάτων, ενώ είναι και μέρα πληρωμών ή άλλων συναλλαγών. Δεν πάνε άσχημα τα έσοδα και τα εργασιακά. Πιο ήρεμη και απολαυστική μέρα, στην οποία θα ευχαριστηθείτε το καλό φαγητό, τη μουσική, τη φύση.