Η γερμανική αστυνομία εκκένωσε απόψε, στις 20:00 το βράδυ, μια χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου, στην οποία είχε σημειωθεί μια πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση πριν από τρία χρόνια, προκειμένου να ερευνήσει ένα ύποπτο αντικείμενο που εντοπίστηκε στον χώρο. Τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για δύο συλλήψεις.
Το 2016 ο Τυνήσιος Ανίς Άμρι παρέσυρε με ένα φορτηγό και σκότωσε 12 ανθρώπους στη χριστουγεννιάτικη αγορά της Μπραϊτσάιντπλατς. Στη συνέχεια διέφυγε στην Ιταλία, όπου σκοτώθηκε από αστυνομικούς.
Λίγο αργότερα, με δεύτερο μήνυμα, έγινε γνωστό ότι όλοι οι επισκέπτες "έφυγαν από τη χριστουγεννιάτικη αγορά" χωρίς να προκληθεί πανικός. "Σας ευχαριστούμε", πρόσθεσε η αστυνομία.
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών