Ένα εντυπωσιακό βίντεο από την έκρηξη του ηφαιστείουτης Αίτνας που προκάλεσε, τη Δευτέρα, το κλείσιμο του αεροδρομίου της Κατάνια στην Ιταλία κατέγραψε χρήστης του Facebook.
Σύμφωνα με τον ίδιο το βίντεο είναι τραβηγμένο από υψόμετρο 2.900μ. σε σχετικά μικρή δηλαδή απόσταση από τον κρατήρα του ηφαιστείου.
Στο βίντεο φαίνονται οι φλόγες από την έκρηξη του ηφαιστείου καθώς και ο πυκνός καπνός που κάλυψε τον ουρανό σε μεγάλη απόσταση.
«Είναι τέλειο» ακούγεται να σχολίαζει ο Έλληνας που τραβάει το βίντεο.
Το OLON συνδυάζει ηλεκτρονικές πληρωμές, επιχειρηματικές εφαρμογές και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας σε ένα ενιαίο οικοσύστημα, διευκολύνοντας την καθημερινότητα των επιχειρήσεων και αναβαθμίζοντας την εμπειρία των καταναλωτών.
Με επίκεντρο τον εξηλεκτρισμό, τον αυτοματισμό και την ψηφιακή νοημοσύνη, η Schneider Electric επαναπροσδιορίζει τον ρόλο της ενεργειακής τεχνολογίας, συνδέοντας την καινοτομία με την αποδοτικότητα και τη βιωσιμότητα.