Με το γνώριμό του ύφος το σατιρικό περιοδικό Charlie Hebdo σχολιάζει τη σύγκρουση ανάμεσα στο Ισραήλ και το Ιράν.
Στο νέο του εξώφυλλο, απεικονίζεται ο ανώτατος θρησκευτικός ηγέτης του Ιράν, Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ, πλάι στην ημερομηνία γέννησής του, ενώ στη θέση της ημερομηνίας θανάτου εμφανίζεται ένα ερωτηματικό.
Με το γνωστό του χιούμορ, αυτό που κατά καιρούς το έχει καταστήσει στόχο, το περιοδικό γράφει: «Ο πρώτος που θα βρει την ημερομηνία θανάτου του Χαμενεΐ κερδίζει ένα ταξίδι στην Τεχεράνη», τη στιγμή που ο ίδιος ο Χαμενεΐ βρίσκεται στο επίκεντρο των στρατιωτικών εξελίξεων και, σύμφωνα με Ισραηλινούς αξιωματούχους, αποτελεί έναν από τους βασικούς στόχους της κυβέρνησης Νετανιάχου.
Η πραγματική ανανέωση ξεκινά εκεί όπου σώμα και μυαλό κάνουν reset, φορτίζουν μπαταρίες και ξαναβρίσκουν τον ρυθμό τους. Και κάπως έτσι, οι χειμερινές εκπτώσεις της Dunlopillo αποκτούν ξαφνικά νόημα, πολύ πιο ουσιαστικό από μια απλή αγορά.