Ο δήμαρχος του μητροπολιτικού δήμου της 'Αγκυρας, ο Μανσούρ Γιαβάς, μετά την ολοκλήρωση στις 19:00 τοπική ώρα της εσωκομματικής ψηφοφορίας στο Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα (CHP), δήλωσε ότι περίπου 20 εκατομμύρια άνθρωποι πήγαν σε κάποιο εκλογικό τμήμα για να ψηφίσουν υπέρ της ανάδειξης τουΕκρέμ Ιμάμογλου ως υποψηφίου για την προεδρία της χώρας.
«Νομίζω ότι περίπου 20 εκατομμύρια άνθρωποι πήγαν σε ένα εκλογικό τμήμα στο οποίο δεν ήταν υποχρεωμένοι να πάνε και ψήφισαν σήμερα. Η ώρα για πρόωρες εκλογές έχει ήδη παρέλθει» δήλωσε ο Μανσούρ Γιαβάς.
Ο ίδιος είπε ακόμη ότι «αν δεν είχαν συμβεί αυτά τα γεγονότα σήμερα, ίσως να μην υπήρχε τόσο μεγάλη συμμετοχή. Αυτό σημαίνει ότι όταν κάνεις κάτι παράνομο, η αντίδραση είναι πολύ μεγάλη. Με τις πρόωρες εκλογές, ελπίζουμε ότι θα αποτελέσει παράδειγμα για την Τουρκία. Γιατί το να βάζεις τρικλοποδιά στον αντίπαλό σου δεν είναι δημοκρατικό».
H εταιρεία αξιοποιεί την ενέργεια των ανθρώπων της, τη δυναμική του αθλητισμού και τη δύναμη της τεχνολογίας με στόχο την ενίσχυση της συμμετοχής, της συμπερίληψης και της αλληλεγγύης.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.
Με προνομιακές εκπτώσεις και αποκλειστικά οφέλη σε προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και λύσεις συνδεσιμότητας, το MagentaONE Business της COSMOTE TELEKOM προσφέρει ουσιαστική αξία στις επιχειρήσεις.