Σύμφωνα με τις εισαγγελικές αρχές η 43χρονη κακοποιούσε για πάνω από έναν χρόνο τον ανήλικο έχοντας παρατήσει τον σύζυγό της για τον «έρωτα» αυτό.
Η ίδια, μάλιστα, φέρεται να αποκαλούσε το αγόρι ως «η κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη μου»
Όταν οδηγήθηκε στο δικαστήριο την Τρίτη, η Ματάρικο δήλωσε αθώα απέναντι στις κατηγορίες που της έχουν απαγγελθεί ζητώντας αποφυλάκιση χωρίς εγγύηση.
Ο αναπληρωτής εισαγγελέας που παρουσίασε την υπόθεση, υποστήριξε ότι υπάρχουν επιβαρυντικά για την 43χρονη SMS προσθέτοντας ότι η σεξουαλική κακοποίηση του αγοριού ξεκίνησε όταν έκλεισε τα 13 με τα περισσότερα περιστατικά να καταγράφονται το διάστημα Αύγουστος-Νοέμβριος 2023.
Όπως μετέδωσε το CBS News, τόσο ο πρώην συζύγος της Ματάρικο όσο και άλλοι συγγενείς της, την είχαν παρακαλέσει να σταματήσει, χωρίς, όμως, αποτέλεσμα.
Ο δικαστής όρισε την εγγύηση για την 43χρονη εκπαιδευτικό στα 590.000 δολάρια προσθέτοντας ότι αν αυτή κατατεθεί, τότε η Ματάρικο θα πρέπει να φορέσει «βραχιολάκι».
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.