Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλος ένας τραυματίστηκε σε ρωσική πυραυλική επίθεση στο Κίεβο, ανέφερε σήμερα το πρωί ο επικεφαλής της στρατιωτικής διοίκησης της ουκρανικής πρωτεύουσας, ο Σερχίι Πόπκο.
«Δυστυχώς, εξαιτίας της πτώσης συντριμμιών στη συνοικία Σεβτσενκίβσκι του Κιέβου (...) δύο άνθρωποι είναι νεκροί, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες. Άλλος ένας άνθρωπος τραυματίστηκε», ανέφερε ο κ. Πόπκο μέσω Telegram.
Τον ίδιο απολογισμό έδωσε ο δήμαρχος του Κιέβου Βιτάλι Κλίτσκο, κάνοντας επίσης λόγο για πτώση συντριμμιών από στόχους που καταστράφηκαν στον αέρα πάνω σε αρκετά κτίρια στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας. Σύμφωνα με τον ίδιο, το πρόσωπο που τραυματίστηκε χτυπήθηκε από θραύσματα γυαλιών. Αρκετά κτίρια έχουν πάρει φωτιά, πρόσθεσε ο αιρετός.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Η ProCredit Bank προσφέρει στις επιχειρήσεις πραγματική οικονομική ανάσα και την ευκαιρία να χτίσουν τα θεμέλια για μια ουσιαστική και μακροχρόνια συνεργασία.