Σίλβιο Μπερλουσκόνι: Παραμένει κρίσιμη η κατάστασή του - «Δεν μπορεί ακόμα να περπατήσει»
«Για πρώτη φορά μπόρεσε να μείνει καθιστός», δήλωσε ο προσωπικός γιατρός του «Καβαλιέρε»
Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι παραμένει στο νοσοκομείο του Μιλάνου Σαν Ραφαέλε, όπου εισήχθη πριν από μια εβδομάδα.
Ο πρώην πρωθυπουργός, σύμφωνα με πληροφορίες, πέρασε ήρεμα τη νύχτα και μπόρεσε, έπειτα από αρκετές ημέρες, να μείνει για λίγο καθιστός, στο κρεβάτι του.
«Υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία, αλλά ο ασθενής δεν μπορεί ακόμη να σηκωθεί ούτε να περπατήσει. Για πρώτη φορά μπόρεσε να μείνει καθιστός», δήλωσε ο προσωπικός γιατρός του «Καβαλιέρε», ο καθηγητής Αλμπέρτο Τζανγκρίλο.
Σήμερα δεν αναμένεται να εκδοθούν ιατρικά ανακοινωθέντα, ενώ, όπως μετέδωσε η ιταλική δημόσια τηλεόραση Rai,«η κατάσταση του Μπερλουσκόνι, ο οποίος παραμένει σε μονάδα εντατικής θεραπείας, συνεχίζει να θεωρείται κρίσιμη».
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Σε μια εποχή όπου το marketing επαναλαμβάνει τον βαρετό εαυτό του, η νέα Break και η καμπάνια που τη συνοδεύει έρχονται να αποδείξουν πως για να ξεχωρίσεις χρειάζεται τόλμη και αυθεντικότητα. Ένα υποδειγματικό case study, που συνομιλεί απροσποίητα με τη νέα γενιά και δείχνει πώς ένα brand μπορεί να εκσυγχρονιστεί και ταυτόχρονα να παραμείνει πιστό στις αξίες του.