Η στιγμή που ο... άτακτος πρίγκιπας Λούις κλείνει το στόμα και βγάζει γλώσσα στη μητέρα του Κέιτ!

Η στιγμή που ο... άτακτος πρίγκιπας Λούις κλείνει το στόμα και βγάζει γλώσσα στη μητέρα του Κέιτ!

Ο μικρός γαλαζοαίματος, που προς το παρόν, αγνοεί το αυστηρό πρωτόκολλο που επιβάλλει η βασιλική καταγωγή του τράβηξε για ακόμη μία φορά τα βλέμματά του πάνω του με την παιδική του αθωότητα

queesn_jubilee_prince_χρ
Αγνοεί τα αυστηρά βασιλικά πρωτόκολλα, ενώ οι γκριμάτσες του έχουν κλέψει ουκ ολίγες φορές την παράσταση προκαλώντας πολύ γέλιο αλλά και σχόλια για το πόσο αξιολάτρευτος είναι. Ο λόγος για τον πρίγκιπα Λούις, το τρίτο παιδί του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον.

Τελευταία μέρα των εκδηλώσεων για τα 70 χρόνια της Ελισάβετ στο θρόνο, σύσσωμη η οικογένεια του πρίγκιπα Ουίλιαμ παρακολούθησε μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας την μεγαλειώδη παρέλαση στο κέντρο του Λονδίνου.  Αν και η μητέρα του, Κέιτ Μίντλετον, τον είχε βάλει να καθίσει δίπλα της, ίσως, για να τον επιβλέπει, εκείνος δεν σταμάτησε να είναι «άτακτος».



Στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από τον διεθνή Τύπο ο πέμπτος στην διαδοχή του θρόνου της Γηραιάς Αλβιώνας, εικονίζεται να κάνει κοροϊδευτικές μορφασμούς στην δούκισσα του Κέιμπριτζ, δοκιμάζοντας την υπομονή της, αφού εκείνη δείχνει, μάλλον, εκνευρισμένη, σε άλλη φωτογραφία ο Λούις κλείνει τα μάτια του με τις παλάμες του, ζητά να πιει αναψυκτικό ενώ μετά κουρασμένος γέρνει στον ώμο της μητέρας του.
Μάλιστα, κάποια στιγμή ο σκανταλιάρης πρίγκιπας αγκάλιασε την Κέιτ και της έδωσε ένα φιλί αφού νωρίτερα προσπαθούσε να της κλείσει με τις παλάμες του το στόμα, όσο εκείνη, μάταια, τον συμβούλευσε να καθίσει φρόνιμος. Μάλιστα κάποια στιγμή, ο μικρός πρίγκιπας τράβηξε και τα μαλλιά μιας κοπέλας που καθόταν ακριβώς πίσω της, αναγκάζοντας τη δούκισσα του Κέιμπριτζ να παρέμβει.



Κλείσιμο





Οι σκανταλιές του, όμως, δεν περιορίστηκαν εκεί. Μία μέρα πριν, ο μικρός γαλαζοαίματος βρέθηκε στον εξώστη του παλατιού ακριβώς δίπλα στην 96χρονη μονάρχη και γιαγιά του. Καθόλη τη διάρκεια της εκδήλωσης δεν σταμάτησε να της μιλά ενώ καθώς περνούσαν τα αεροσκάφη της RAF πάνω από το Μπάκιγχαμ εκείνος έκλεινε τα αυτιά του.

Η βασίλισσα Ελισάβετ υπομονετικά τον συμβούλευσε να κοιτάξει στον ουρανό τα μαχητικά αεροσκάφη. Οι γονείς του προτίμησαν να μην τον πάρουν μαζί τους το πρωί της Παρασκευής, όταν μαζί με τα δύο μεγαλύτερα αδέλφια του, τον 8χρονο πρίγκιπα Γεώργιο και την 7χρονη πριγκίπισσα Σάρλοτ, ταξίδεψαν στην Ουαλία για να παραστούν
σε εκδηλώσεις για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας.

000_32BR2RM


Mischievous Prince Louis sits on Prince Charles' lap during Queen's Platinum Jubilee Pageant





Δείτε βίντεο: Ο άτακτος πρίγκιπας Λούις κλείνει το στόμα και βγάζει γλώσσα στη μητέρα του Κέιτ!
Ο άτακτος πρίγκιπας Λούις κλείνει το στόμα και βγάζει γλώσσα στη μητέρα του Κέιτ!


Ειδήσεις σήμερα:

Η Δύση εξοπλίζει την Ουκρανία, που επανακτά εδάφη στο Λουχάνσκ – Oργή από Μόσχα, χτυπά ξανά το Κίεβο

Crash test η πυρκαγιά στη Βούλα για ένα καλοκαίρι με προεκλογικό άρωμα

Ραγδαία μεταβολή του καιρού: Από την ζέστη σε ακραία μπουρίνια - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης