Την επιβολή πλαφόν κέρδους στα καύσιμα και σε όποιο προϊόν σχετίζεται ή επηρεάζεται από τονπόλεμο στην Ουκρανία, όπως τα σιτηρά, θα ανακοινώσει άμεσα η κυβέρνηση δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης. σε τηλεοπτική εκπομπή.
Διευκρίνισε ότι η σχετική διάταξη - τροπολογία είναι έτοιμη και θα κατατεθεί άμεσα στη Βουλή.
Ο κ Γεωργιάδης τόνισε ότι η Ελλάδα έπραξε καλώς που έστειλε στρατιωτικό υλικό στην Ουκρανία και τόνισε πως θα έχει όφελος από την δημιουργία ενός κοινού ευρωπαϊκού αμυντικού μηχανισμού.
Η Ελλάδα πρόσθεσε είναι με αυτόν που δέχτηκε την επίθεση και βρίσκεται στην σωστή πλευρά της Ιστορίας.
Στην Αθήνα του 2025, η μετακίνηση για όσους επιλέγουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς των Συγκοινωνιών Αθηνών έχει αποκτήσει έναν πιο χαλαρό ρυθμό. Λιγότερο ψάξιμο για εισιτήρια, λιγότερες ουρές, λιγότερο άγχος, αρκεί να βγάλεις από το πορτοφόλι σου μια οποιαδήποτε τραπεζική κάρτα.
Η Χριστουγεννιάτικη συλλογή της Oxford Company προτείνει κομμάτια με χαρακτήρα, υψηλής ποιότητας υλικά και γραμμές που παραμένουν πάντα στη μόδα, για δώρα που διαρκούν.