Φρίκη στο Λονδίνο: Δολοφόνησε τη γιαγιά του και ασέλγησε στο πτώμα της

Φρίκη στο Λονδίνο: Δολοφόνησε τη γιαγιά του και ασέλγησε στο πτώμα της

Ο δράστης μίλησε στο δικαστήριο μέσω βιντεοκλήσης από την ψυχιατρική μονάδα όπου νοσηλεύεται και παραδέχθηκε την αρρωστημένη πράξη του - Η ποινή του αναμένεται να ανακοινωθεί τον Μάρτιο

grandmother_
Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση ότι ένας 31χρονος άνδρας,  ο Donovan Miller, ο οποίος έκανε χρήση κοκαΐνης στραγγάλισε μέχρι θανάτου την 76χρονη γιαγιά του, τον Μάρτιο του 2021 και στη συνέχεια την χτύπησε με ένα βάζο στο κεφάλι. Στη συνέχεια ο 31χρονος έκανε δύο φορές σεξ με το άψυχο σώμα της. 

Παράλληλα παραδέχθηκε την αρρωστημένη πράξη του στους διασώστες που έφτασαν στο σπίτι όπου διέπραξε το πρωτοφανές έγκλημα λέγοντας πως «την βίασα». Μάλιστα ήταν εκείνος που κάλεσε την αστυνομία στον τόπο του φρικιαστικού εγκλήματος. Ο Μίλερ τους είπε ότι είχε σκοτώσει τη γιαγιά του την προηγούμενη μέρα.
donovan_miller
«Τη βίασα και χθες και σήμερα», ανέφερε χαρακτηριστικά και στη συνέχεια παραδέχθηκε ότι έκανε σεξ με το πτώμα της γιαγιάς του. Ακόμη δήλωσε στους αστυνομικούς ότι ήταν εθισμένος στην κοκαΐνη και δεν είχε προβλήματα ψυχικής υγείας. Οι γείτονες της άτυχης γυναίκας μόνο καλά λόγια είχαν να πουν για την 76χρονη, ενώ έκαναν λόγο για μία «υπέροχη γυναίκα».

grandmother


Η δίκη

Σχεδόν ένα χρόνο μετά το ειδεχθές έγκλημα ο Miller κλήθηκε να καθήσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου. Ο άνδρας εμφανίστηκε στο δικαστήριο μεσω βιντεοκλήσης από την ψυχιατρική μονάδα του Κέντρου Τζον Χάουαρντ όπου και νοσηλεύεται. Παραδέχτηκε ότι δολοφόνησε τη γιαγιά του καθώς και το ότι την βίασε. 

Η ετυμηγορία του δικαστηρίου αναμένεται τον Μάρτιο. Ο Miller πιθανότατα θα καταδικαστεί και σε κράτηση σε ψυχιατρική μονάδα υπό τον όρο της μειωμένης ευθύνης. Σημειώνεται πως ήδη έχει εξεταστεί από τρεις ψυχιάτρους, ενώ  θα ληφθεί υπόψιν και ότι δήλωσε ένοχος για τις πράξεις του.



Ειδήσεις σήμερα:

Σε λίγες ώρες ο Μπάιντεν ανακοινώνει τα νέα μέτρα σε βάρος των Ρώσων

Ο Πούτιν έτοιμος να πατήσει τη σκανδάλη: Έλαβε την έκριση του κοινοβουλίου για στρατιωτικές επιχειρήσεις στο εξωτερικό

Καταδίωξη με πυροβολισμούς στο Κορωπί - Τρεις αστυνομικοί και ένας πολίτης τραυματίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης